maanantai 15. kesäkuuta 2020

Lc Barlow: Osa 08


Heipsanssaa jälleen!

Jatketaanpa jälleen Barlow'n suvun tarinaa. 

Lemmenleikkien jälkeen Sadie puki nopeasti vaatteet päälleen. 
"Alkaa olla myöhä, kohta Tom ihmettelee missä viivyn." nainen sanoi hiljaa.

Sadie käveli Jaken luokse ja nappasi tämän syleilyynsä. 
"Harmi että joudut lähtemään jo nyt" Jake kuiskasi ja suukotti naista hellästi. 
"Tällaista se tulee vielä hetken olemaan, kyllä me pääsemme olemaan yhdessä vielä..." Sadie sanoi.

"Kuitenkin, kiitos kaikesta, ja nähdään taas pian." nainen sanoi katsoen Jakea pitkään silmiin.

Naisen lähdettyä Jake lysähti nojatuoliin katsomaan urheilu-uutisia. Pian mies kuuli avaimen kääntyvän ulko-oven lukossa.

Sisään astui vaaleahiuksinen nainen, joka ei ollut Sadie.
"Menikö kaikki niinkuin piti?" nainen kysyi tomerasti.

"Mmm..." mutisi television tuijottamiseen keskittynyt Jake. Nainen puuskahti tuskastuneesti.
"Viitsisitkö yhtään keskittyä?" tämä ärähti.

Jake ei vastannut mitään. Nainen asteli lähemmäs olohuonetta pyöritellen kyllästyneesti silmiään.

Blondi jäi seisomaan television ja Jaken väliin.
"Mites nyt suu pannaan?" tämä naurahti, saaden myös Jaken nauramaan:
"Okei okei, tajusin."

Mies nousi seisomaan, ja tämän suu kaartui leveään hymyyn.
"Kaikki meni juuri niinkuin piti. Sadie ei epäile mitään, ja on lääpällään minuun. Suunnitelma voi jatkua seuraavaan vaiheeseen." Jake sanoi naurahtaen julmasti. Nainen yhtyi nauruun:
"Loistavaa!"

"Mikä onni onkaan, että löysin sinut Summer. Yhdessä me pystymme mihin vain!" Jake sanoi silmät loistaen. 
"Rakastan sinua Jake." Summer sanoi.

"Minäkin sinua." sanoi Jake ja suukotti tyttöystäväänsä poskelle ja jatkoi:
"Pian koittaa meidän onnellinen loppumme, ja heidän tuhonsa."

"En malta odottaa sitä!" Summer iloitsi ja kiersi kätenä Jaken ympärille, ja mies teki samoin.

"Mitä tekisinkään ilman sinua?"

 ---

Kiukkuisena yöpalalle herännyt Rada oli kiinnittänyt juuri nukkumaan menossa olleen isänsä huomion, mistä johtuen Tom oli nyt asettamassa esikoistaan syöttötuoliin. Aiempi keskustelu Vladislauksen kanssa pyöri Tomin mielessä.

Avain kääntyi ulko-ovessa ja Sadie astui sisälle. 
"Hei rakas, olen kotona." Sadie ilmoitti aulasta, saaden Tomin säpsähtämään.
"Oletpas sinä säikky" nainen naurahti miehensä reaktiolle, saaden mieheltään poissaolevan hymähdyksen vastaukseksi.

Annettuaan esikoiselleen kulhollisen omenasosetta, Tom ryhdistäytyi. Kertoisiko hän vaimolleen oudon kalpean miehen vierailusta? Miksi pitäisi, koko juttuhan oli hölynpölyä? Jos se tosiaan oli sitä, miksi hän oli niin huolissaan? Kymmenet kysymykset pyörivät Tomin päässä tuntiessaan vaimonsa käsien kiertyvän ympärilleen.

Sanomatta mitään Sadie veti miehen suudelmaan, ja hämmenyksestään huolimatta Tom vastasi siihen. Vuoden poissaolevuuden jälkeen, Sadie yhtäkkiä kaipasikin aviomiehensä läheisyyttä. Miten kaikki oli muuttunut yhdessä päivässä?

Pariskunnan elämä jatkui tavallisena. Eräänä iltapäivänä Sadie oli hakemassa postia, kun eräs kirjekuori kiinnitti hänen huomionsa.
Hääkutsu...? nainen ihmetteli.

"Arvoisa herra ja rouva Barlow, meillä on kunnia kutsua teidät viettämään häätilaisuuttamme tulevan kuun ensimmäisenä lauantaina, kello 15.00.
Rakkain terveisin, Summer Holiday ja Jake Delfino" Sadie luki mielessään. 

Kyyneleet kirposivat naisen silmiin. Jaken häät? Mitä tämä tarkoitti? Naisen sydän oli tuhantena sirpaleena. Hänellä ja Jakella piti olla joskus onnellinen loppu.... Ei Jakella ja jollain toisella...

---

Hääpäivä koitti vihdoin. Sadien mielestä ehkä jopa liian nopeasti. Nainen oli yrittänyt valmistella itseään selviytymään kunnialla tilaisuudesta, koska ei voinut kieltäytyä menemästä, ettei Tom epäilisi mitään.

Vieraiden saapuessa juhlapaikalle Jake ja Summer suutelivat toisiaan intohimoisesti. 
"Hei, eikös tuon aika oli vasta vihkimisen jälkeen?" eräs vieraista nauroi huomatessaan kihlaparin.

Toinenkin vieraista oli näki suudelman. Tämä nainen ei valmistautumisestaan huolimatta pystynyt pitämään itseään kasassa, vaan alkoi kyynelehtiä.

"Tämä on yhtä painajaista" Sadie mutisi nyyhkytysten keskeltä. Hetken itkettyään nainen pyyhki varovasti silmäkulmansa ja teki päätöksen. Hittoon kaikki!

Nainen asteli päättäväisesti toisilleen iloisesti rupattelevan juhlakansan läpi Jaken luokse. Sadie vilkaisi varovasti olkansa yli aviomiestäään ja kääntyi sitten Jaken puoleen.

Sadie läimäisi avokämmenellä Jaken poskea niin lujaa kuin pystyi. Kämmenen ja posken kontaktista lähtenyt ääni jäi kaikumaan juhlapaikalle. Kaikki olivat hiljaa.

Sadie hymyili lähes mielipuolisesti. Vieraat kauhistelivat. Summer hymähti. Tom kurtisti kulmiaan.
"Hitot sinusta. Hitot kaikesta." Sadie sanoi hiljaa. 
"Olisi pitänyt arvata, ettei sinuun voi luottaa." nainen kuiskasi vihaisesti poskeaan pitelevälle Jakelle.

Sadie kääntyi kannoillaan ja lähti päättäväisesti juhlapaikalta. Tom kurtisti kulmiaan, miettien mitä juuri oli tapahtunut.

Seremonia pääsi vihdoin viimein alkamaan ja kihlapari seisoi hääkaaren alla hymyillen voitonriemuisesti. Suunnitelma onnistui!

"Nyt on meidän onnellisen loppumme aika" Jake kuiskasi morsiammelleen häävalojen aikana, ja sai Summerin hymyilemään viekkaasti.

Katsellessaan morsiusparin sormusten vaihtoa Tom laski päässään yksi plus yksi. Tuo taisi olla se Jake, joka oli Sadien lukio aikainen poikaystävä... Sadien poissaolevuus... Yhtäkkiset hellyydenosoitukset... Outo käytös... Litsari häissä...

Yhtäkkiä Tom tajusi sen; Sadie oli pettänyt häntä tuon miehen kanssa. Nyt hänen vaimonsa sydämen oli särkenyt se sama mies. 

-----

Tähän oivallukseen päätämme osan kahdeksan. Olisi sinänsä ollut kivempi venyttää näitä tapahtumia muutaman osan verran enemmän, mutta minulla on syyni kiirehtiä näiden kanssa....

Hitto muuten miten sujuvasti häiden kuvaaminen meni! Hädin tuskin tarvitsi lavastaa mitään, simit hoitivat kaiken puolestani! :D

2 kommenttia:

  1. Pari osaa olikin jäänyt minulta välistä, mutta onneksi osat ovat nopealukuisia, niin sain itseni pikapikaa takaisin ajan tasalle :D

    Ajattelin, että Jakella ja Summerilla olisi ollut jokin suurempi grand plan... Mutta oliko se vain särkeä Sadien sydän? Wtf? Päähän jäi nyt pyörimään ihan liikaa kysymyksiä. Mikä Jake ja Summer tuolla saavuttivat? Oliko se jonkinnäköinen kosto? Hmm. Erikoista.

    Ja voi pientä Radaa! Vai että vampyyrien messias. Kaikkea sitä. Meinaakohan Vlad todella toteuttaa uhkauksensa, ja mitähän tytölle sitten tapahtuu :o Jään odottamaan vastauksia!

    VastaaPoista
  2. Luin nyt nämä kaikki osat tästä legacysta putkeen ja täytyy sanoa, että kovin mielenkiintoiselta vaikuttaa!

    Jäi vähän auki tuo vampyyrien messias. Mies vain kävi, esitti asiansa ja häipyi. No Radan seikkailuja varmasti päästään seuraamaan myöhemmin.

    Totta puhuen mua jäi vähän vaivaamaan myös tuo Jaken ja Summerin kosto. Ymmärsin, jotta oli jostain isommasta kyse. Voi Tom pärjää, miehen sydän varmasti kyllä särkyy. Saa nähdä miten perheen nyt käy!

    Jos kiinnostaa niin linkittelen sut mielelläni ja vastalinkitys olisi kiva :) mulle ilmestyy tällä hetkellä osa joka maanantai ja perjantai, jos kiinnostaa jäädä seurailemaan:)

    VastaaPoista