perjantai 15. toukokuuta 2020

Perhe-esittely: The Blackbeak Clan Osa 2

Pääsemme palaamaan pitkästä aikaa Blackbeakien pariin. Tässä osasassa tutustutaan Manonin ja Alfonson kahden tyttären, Feyren ja Farrahin elämiin. Edellisessä Blackbeakien perhe-esittelyssä Feyre itseasiassa ei ollut vielä edes syntynyt, joten hän onkin kaikille ihan uusi tyyppi.
Jos et ole lukenut ensimmäistä Blackbeakien esittelyä klikkaa tästä!

Manon ja Alfonso saivat yhdessä kaiken kaikkiaan viisi tytärtä. He ovat Fallon, Fenn, Flavie, Farrah ja Feyre. Tässä osassa tutustumme pesueen loitsija siskoksiin Feyreen ja Farrahiin ja heidän perheisiinsä. Teen jossain vaiheessa myös osan Fallonista, Fennistä ja Flaviesta, jotka ovat sisaruskatraan vampyyrit. Joitakin kuvia Blackbeakin sisarusten puuhista onkin näkynyt  Sekalainen kuvapostaus 1 julkaisussa. Sen pitemmittä höpinöittä esittelyn pariin. Aloitamme Farrahin perheestä!


Farrah Blackbeak
(aikuinen, loitsija)

Tavoite: Ökyrikas
Piirteet:
- Arvaamaton
- Hassuttelija
- Nörtti
- Vastuullinen
- Bisnessim
- Heikko verenperintö
- Viherpeukalo
- Hyvät käytöstavat

Äitinsä Manonin kuoltua Farrah jäi asumaan tämän taloon Newcrestin laitamille, muiden sisarusten muuttaessa pois. Farrah on aina ollut kiinnostunut erilaisista kasveista, ja rakennuttikin talon takapihalle kasvihuoneen, ja suuntasi myös aiheeseen liittyvälle alalle. Rikkaus ja ylellisyys ovat aina kiehtoneet Farrahia, mutta rakkaus kasveihin meni rikkauksien edelle uraa valitessa. Tiedepuoli kasveissa kuitenkaan ei kiinnostanut eniten, vaan asetelmien teko, joten tähän nainen erikoistui. Saman katon alle muutti Farrahin silloinen miesystävä, nykyinen aviomies Dennis Stirling. Farrah ja Dennis ovat saaneet tähän mennessä kolme lasta. Kaksoset Sammy Jon ja Shannon Marien, sekä kuopus Shana Michaelan.

Dennis Stirling
(aikuinen, loitsija)

Tavoite: Kehonrakentaja
Piirteet:
-
Nopea aineenvaihdunta
- Snobi
- Ahmatti
- Hyvä

Dennis on yksinhuoltajaäitinsä ainoa poika, eikä hänellä ole aavistustakaan, kuka hänen isänsä oikein on. Ei sillä että aisa olisi pahemmin ikinä Dennisiä edes kiinnostanut, hän on kokenut että pärjäsi äitinsä kanssa kahdestaan aivan mainiosti. Äidin kuoltua kuitenkin Dennis muutti vaimonsa Farrahin luo, ja perustivat yhdessä oman perheen. Saattaa kuitenkin olla, että jonkinlaista katkeruutta Dennis sisällään kantaa omasta isättömyydestään, sillä mies on vannonut olevansa lapsiensa elämässä mukana rasittavuuksiin asti. Muuten Dennis on todella sydämellinen ja hellä mies, joka haluaa hemmotella vaimoaan ja lapsiaan. Uraa mies on tehnyt ruokakriitikkona. Rakkaita harrastuksia Dennisillä ovatkin (hyvän) ruuan laitto, sekä kuntoilu. Anoppi Manon myös antoi Dennisille taikavoimien lahjan ennen poismenoaan.

Sammy Jo Stirling
(teini, loitsija)

Tavoite: Renesanssisim
Piirteet:
- Tyytyväinen taapero
- Reipas
- Romanttinen
- Nopea oppija
- Voimakas verenperintö

Monet ovat väittäneet Sammya jokseenkin mitäänsanomattomaksi. Niin tämän ulkonäön kuin luonteenkin puolesta. Sitä Sammy Jo ei kuitenkaan ole laisinkaan. Nuori loitsijan alku on paitsi kiinnostunut orastavista taikavoimistaan, myös lähes kaikesta maan ja taivaan välillä, ja hän haluaa osata käytännössä monia taitoja. Sammy on todella läheinen isänsä kanssa, ja he kuntoilevat paljon yhdessä. Kaksoissisko Shannon Marieen välit ovat aika neutraalit. He eivät toisiaan vihaa, mutta eivät ole myöskään ylimpiä ystäviä. Sammy Jon suurin unelma on löytää vierelleen ihana kumppani, jonka kanssa alkaa pyörittää omaa ravintolaa. Poika on ikäisekseen myös jo aika taitava leipuri.

Shannon Marie Stirling
(teini, loitsija)

Tavoite: Mestari näyttelijätä
Piirteet:
- Perfektionisti
- Materialisti
- Pohdiskelija
- Voimakas verenperintö

Shannon Marien suurin unelma on tulla kaikkien ihailemaksi, kuuluisaksi näyttelijäksi. Jo nuoresta tytöstä asti Shannon on harrastanut draamakerhoa ja hioo näyttely taitojaan minkä koulukiireiltä ehtii. Muita harrastuksia tytöllä on laulaminen ja kitaransoitto, jotka neiti aloitti ajatellen, että niistä saattaa olla hyötyä tähtitaivaalle noustessa. Onneksi suvussa on jo julkkiksia, jonka käsikynkässä Shannon Marie on päässyt tutustumaan Del Sol Valleyhyn. Yksi heistä on Shannonin Feyre-tädin aviomies Tamlin, joka on kuuluisa taidemaalari. Kun Shannon kasvaa aikuiseksi, suunnitelmana on muuttaa Del sol Valleyhyn tätiensä Fennin ja Flavien luokse, jotka ovat tehneet itselleen jo nimeä kaupungin kuumimpana naisduona. Mahtaako Shannonin suunnitelman torpata huolestunut äiti Farrah, joka tietää, että Flavie häikäilettömänä vampyyrina ei häpeäisi käyttää hänen tytärtään ruokapankkina?


Shana Michaela Stirling
(taapero, loitsija)

Tavoite: -
Piirteet:
- Voimakas verenperintö
- Enkelimäinen

Shana Michaela on Farrahin ja Denniksen kuopus. Hirveän paljon sanottavaa Shanasta ei vielä ole, kun tyttö on vielä niin nuori. Varmaa on se, että neidistä tulee äitinsä ja isoäitinsä tavoin mahtava loitsija! Lupaan keksiä vielä jotakin tytön pään menoksi, ehkä kuulemme siitä myöhemmin ;)


Seuraavaksi Feyren perhe!

  Feyre Springs
(Nuori aikuinen, loitsija, nouseva tähti)

Tavoite: Sielunkumppani
Piirteet:
- Kunnianhimoinen
- Ulkoilmasim
- Tuittuipää
- Kuntoilurotta
- Vastuullinen
- Puoleensavetävä
- Heikko verenperintö
- Tyytyväinen taapero

Feyre on Manonin lapsista nuorin. Äitinsä kuoltua Feyre ei voinut jäädä enää kotitaloonsa, vaan muutti teini-ikäisenä San Myshunoon. Pitkään Feyre ei ehtinyt kaupungisa kuitenkaan asua, kun yliopisto ja Britechester kutsuivat! Feyre on jo valmistunut, ja hänellä on Ruokakulttuurin tutkinto, ja hän työskentelee ravintola-alalla. Yhteisen harrastuksen, maalamisen kautta Feyre löysi myös yliopistolta miesystävän, Tamlin Springsin. Tamlinilla on taiteeseen liittyvä tutkinko, ja tämä onkin jo kuuluisa taidemaalari. Myös Feyre on niittänyt hieman mainetta taiteen parissa, muttei niin paljon kuin miehensä. Pariskunta meni myös naimisiin ja jäi asumaan idylliseen Britechesterin kaupunkiin. Muuttoa pariskunnan täytyy alkaa harkita, mikäli lapsikatras vielä kasvaa. Koska nainen oli niin nuori äitinsä kuollessa, alkoi Feyreä vaivaamaan suuri kuolemanpelko. Nainen saa paniikki ja ahdistuskohtauksia ajatellessaan kuolemaa. Hän masentuu juhlapyhinä, koska muistelee silloin eniten äitiään. Feyre on päättänyt hioa loitsijantaitonsa huippuunsa, sillä ehkä näin hän voisi oppia huijaamaan kuolemaa?

Tamlin Springs
(nuori aikuinen, pikkujulkkis)

Tavoite: Taidemaalareista taitavin
Piirteet:
- Pohdiskelija
- Luova
- Musiikin ystävä
- Kleptomaani

Kun Tamlin ja Feyre tapasivat, ei mies ollut sinkku, vaan itseasiassa Feyren asuntolakaverin poikaystävä. Feyren ja Tamlinin romanssi alkoikin pienestä flirttailusta asuntolassa. Tamlin huomasi tunteidensa Feyreä kohtaan kasvavan, mutta ei halunnut edetä tämän kanssa flirttiä pidemälle ennenkuin oli laittanut suhteensa päätökseen silloisen naisystävänsä kanssa. Vaikka Verna ei tiennyt Feyrestä, eikä Tamlin tästä kertonut Vernalle, oli nainen todella katkera miehen jättäessä hänet. Vernalla onkin ollut tapana yrittää pilata Tamlinin mainetta jatkuvasti, onneksi toistaiseksi siinä onnistumatta. Tamlinilla on huono tapa "lainailla" tavaroita niin työpaikalta, kuin ystäviensä luota, niitä koskaan palauttamatta. Mies ei kuitenkaan ole tästä jäänyt kiinni.

Brannon Springs
(lapsi, loitsija)

Tavoite: Lapsinero
Piirteet:
- Voimakas verenperintö
- Siisti

Brannon on Feyren ja Tamlinin esikoinen. Brannon on perusluonteeltaan kiltti ja ahkera poika, joka tykkää auttaa äitiään ruuanlaitossa ja kodin kunnossapidossa. Nuoresta iästään huolimatta poika on todella kiinnostunut tieteestä. Brannon haaveilee joskus tekevänsä uraa lääkärinä. Voihan toki olla, että teini-iän koittaessa kiinnostukset lähtevät kokonaan eri teille ja mieli muuttuu. Miten mahtaa käydä?

Tatiana Springs
(taapero, loitsija)

Tavoite: -
Piirteet:
- Villi
- Voimakas verenperintö

Tatiana on villi pieni tytöntyllerö, jonka vanhemmilla toden totta on kädet täynnä kun yrittävät pysyä taaperon menossa mukana. Mahtaako tämä villeys jatkua vielä vanhempanakin? Millaisia kommelluksia ja päänvaivaa Tatiana mahtaa vanhemmilleen vielä tulevaisuudessa aiheuttaa?


Tähän loppuun päätin lisätä ihan muutaman nappaamani kuvan Feyren ja Farrahin perheiden arjesta:

Keittelee taikajuomia alusvaatteillaan, aivan kuin äitinsä! ♥

Kun Brannon oli vielä pieni.

Valmistuminen

Herkkuja!

Tamlin elementissään.

Tatiana on kova tyttö tanssimaan.

Joskus äitikin liittyy mukaan tanssiin.

Brannon katsoo elokuvaa jokseenkin innoissaan.


Farrah löytyy lähes aina pihan kasvihuoneesta.

Shannon harjoittaa kitaransoitto taitojaan.

Dennis etätöissä.

Shana Michaela tahtoo iskän huomiota!

Tän esittelyn tekeminen oli mulla kesken kun päätin muutta Sammy Jon tyyliä. Nyt alkaa jo vähän rokahtaa! Sovitaan että Sammy kyllästyi mitäänsanomattomaan ulkonäköönsä ja kapinallisesti meni ottamaan kasvotatuointeja ja otti pidennykset :D

Hyvätapainen poika!

Sammy harjoittelee myös paljon ruuanlaittoa.



Tähän lopetetaan toinen Blackbeakin klaanin esittely. Mulla ei alunperin edes ollut aikomusta tehdä Manonin lasten perheistä erikseen esittelyä, mutta muutin mieleni. Tämä on ehkä oikeasti ainoa sim-suku, mikä mulla on ollut, mihin olen ihan oikeasti ollut kiintynyt (sori Barlow't). Tietyllä tavalla harmittaa, etten sillon aikoinaan alkanut pelata Manonilla legacyä ja kirjoittanut tätä sukua tarinana, mutta ei voi mitään. Tai no, voisihan sitä kai jollain suvun simillä aloittaakin legacyn....jos jaksaisi. Eihän sitä koskaan tiedä mitä elämä tuo tullessaan. Seuraava Blackbeakin klaanin esittely tulee kun tulee, ja se käsittelee tosiaan vampyyrisiskoja Fallonia, Fenniä ja Flaviea.
Heitä kommenttia kenttään! :)




2 kommenttia:

  1. Tosi Mielenkiintonen tää sun blogi! Alan nyt paremmin tutkia mitä kaikkee täältä löytyy🤩 olisko linkinvaihto mitään? Mulla ois menossa perijä-äänestys, jos haluu käydä vaikuttamassa😊

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentista! Täältähän löytyy vaikka mitä, ja vaikka mitä on myös tulossa, tutustu ihmeessä :)

      Käväisen ehtiessäni lukaisemassa blogisi. Linkitän sinut myös! :)

      Poista