keskiviikko 27. maaliskuuta 2019

Pinkit Sotanorsut


Heip! Pääsinpä vihdoin hieman alkuun blogin kanssa! Eihän tässä paljoa luettavaa ole, mutta pieni maistiainen siitä, mitä esimerkiksi tykkään tehdä simsissä ja esitellä teille :)

Noniin! Kerronpas hieman taustaa ennen kuin aletaan esittelemään simejä; Pinkit Sotanorsut itseasiassa pohjautuu omaan yläasteaikaiseen ystäväporukkaani. Kaikilla simeillä on yksi sama piirre, ja se on nörtti, sillä meidän porukan jokainen henkilö on nöröillyt ihan pienestä lähtien.

Ajattelin aikoinaan että haluaisin aloittaa kirjoittaa tarinaa tällä perheellä, mutta ei ainakaan toistaiseksi. Toitaiseksi tarkoitan siis, ettei ainakaan todella pitkään aikaan. Kaikki neidot ovat nuoria aikuisia.

Koittakaa arvata kuka heistä on minun selfsimini ;)


 Nikki Keaton

Tavoite: Mehumestari
   Bonuspiirre: Makujen mestari

Piirteet: Nörtti, Kömpelys, Perhekeskeinen

Nikki on rento, omasta mielestään jopa laiska. Tilannekomiikka usein syntyy Nikin kömpelyyden ja Tanyan vitsien johdosta. Nainen haaveilee myös perheen perustamisesta, kunhan on saanut ensin luotua hieman uraa. 

 ~~~~~~


Adilyn LaFleur-Koning

Tavoite: Menestyskirjailija
    Bonuspiirre: Pohdiskelija

Piirteet: Nörtti, Snobi, Nero

Adilyn peri isoisältään valtavan lasikartanon, ja muutti sinne neljän parhaan ystävänsä kanssa. Adilyn ei kuitenkaan halua elää pelkillä perintörahoilla, vaan haluaa saavuttaa kunniaa ja nimeä aivan omin avuin, kirjailijana.







~~~~~~


Tanya Brooks

Tavoite: Tähtivitsailija
     Bonuspiirre: Seurallinen

Piirteet: Nörtti, Luova, Kulinaristi

Tanya on porukan vitsiniekka ja haluaisi tästä uran itselleen. Koomikoksi tulo on ollut hänen haaveensa pienestä asti. Tanya tykkää järjestää kotibileitä, ja pitää niitä mahtavana tilaisuutena treenata uusimpia vitsejään. Hän on myös luova persoona ja arvostaa hyvää ruokaa.





~~~~~~

Kitty Outerridge


Tavoite: Mestarikokki
    Bonuspiirre: Makujenmestari

Piirteet: Nörtti, Reipas, Lapsikammoinen


Kitty on omasta mielestään porukan kunnianhimoisin, ja kisailee usein Adilynin kanssa yhdessä sun toisessa asiassa. Kitty rakastaa urheilua, varsinkin kuntosalilla käyntiä, ja siellä suurin osa hänen vapaa-ajastaan meneekin.





~~~~~~

Kim Sadler

Tavoite: Tietokonenero
     Bonuspiire: Nopea oppija

Piirteet: Nörtti, Lukutoukka, Siisti.

Kim vetäytyy usein omiin oloihinsa, eikä juurikaan viihdy Tanyan (liian usein) pitämissä juhlissa. Mukavampihan se on omassa huoneessa tietokoneen kanssa ylhäisessä hiljaisuudessa.






Jeespoks, siinäpä oli. Mitä mieltä olitte simeistä? Haluatteko että teen tämäntyyppisiä esittelyitä enemmänkin? Vaikka tarinaa heistä ei tulisikaan, haluaisitteko nähdä leidien kuulumisia joskus?

Omasta mielestäni itseasiassa Adilyn on yksi kauneimmista simeistä, mitä olen luonut. Tykkään hirmusti myös Kittystä.

Kommenttia kehiin! ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti