keskiviikko 16. lokakuuta 2019

The Blackbeak clan

Seuraavan perhe esittelyn vuoro! Eikun lukemaan :)

Eli tällä kertaa esittelyssä on Blackbeakin perhe. Tämä perhe on ehdottomasti yksi tämänhetkisistä suosikeistani! Tein Manonin kun testipelasin Noituuksia Game packiä, ja yhtäkkiä perhe kasvoi ja kasvoi vain. Kasvaa itseasiassa edelleen ;) Manonin tulevaa iltatähteä ei tässä esittelyssä näy. Saatan päivittää tämän sitten kun pienoinen on vähän isompi :)


Manon Blackbeak
(Aikuinen, Loitsija)

Tavoite:
Lointsintaa ja noituutta (valmis), Taikajuomien toimittaja (valmis), Taidemaalareista taitavin

Piirteet:
-Paha
-Epäromanttinen
-Itsevarma
-Nopea oppija (Bonuspiirre)
-Loitsunlinkoaja (Palkintopiirre)
-Mestarisekoittaja (Palkintopiirre)
Manon on klaanin matriarkka ja neljän tyttären äiti. Manon on virtuoositason loitsija, ja mestarialkemisti. Manonilla on neljä tytärtä. Ensin syntyi Fallon, ja sitten kolmostytöt Farrah, Fenn ja Flavie. Manon rakastui palavasti vampyyri herraan Alfonso Vatoreen. Vaikka pari sai yhdessä jo neljä kaunista tytärtä, he   eivät missään vaiheessa muuttaneet yhteen. Vampyyrien ja loitsijoiden välisiä rakkaussuhteita ei nimittäin katsottu hyvällä, ja pariskunta halusi säilyttää omat sekä lastensa maineet.


Fallon Blackbeak
(Teini, Vampyyri)

Tavoite:
-Hyvä vampyyri

Piirteet:
-Heikko verenperintö
-Kissanystävä
-Synkistelijä
-Seurallinen (Bonuspiirre)

Fallon on Manonin esikoistytär. Fallon haluaa vampyyriudestaan huolimata elää mahdollisimman normaalia elämää. Neiti myös rakastaa kissoja ja tapaa välillä vaipua aikamoiseen synkkyyteen. Fallon haaveilee myös löytävänsä joskus rakkauden, ja leikittelee ajatuksella perheen perustamisesta tulevaisuudessa. Fallonin hermoja kiristää pikkusiskonsa Flavien tapa elää vampyyrinä. Fallon onkin onnessaan siitä, ettei ole kauaa hänen aikuistumiseensa, jolloin esikoinen pääseekin lentämään pesästä, näkemään ja kokemaan maailmaa täysin itsekseen.



Fenn Blackbeak
(Teini, Vampyyri)

Tavoite:
-Menestyskirjailija

Piirteet:
-Heikko verenperintö
-Laiskuri
-Kleptomaani
-Pohdiskelija (Bonuspiirre)

Fenn on ensimmäinen Manonin kolmostytöistä. Fenn haaveilee menestyskirjailijan urasta, vaikka neitiä helposti alkaa laiskottaa ja kirjoittamisesta ei meinaa mitään tulla. Voisi sanoa, että Fenn on kolmesta vampyyritytöistä se, joka kulkee niinsanottua kultaista keskitietä. Siinä missä Fallon kieltäytyy juomasta muista simeistä, Flavie nauttii siitä enemmän kuin mistään. Fenn juo janoonsa, oli se sitten hurmepakkaus tai toinen sim.


Flavie Blackbeak
(Teini, Vampyyri)

Tavoite:
-Mestarikokki

Piirteet:
-Heikko verenperintö
-Ilkimys
-Materialisti
-Makujen mestari (Bonuspiirre)

Flavie on toinen Manonin kolmostytöistä. Flaviella on taipumusta ilkikurisuuteen, ja suoranaiseen ilkeyteen. Flavie on myös tytöistä ainoa, joka ei ole hyvissä väleissä isänsä kanssa. Flaviella on nimittäin hyvin erilainen näkemys vampirismista ja vampyyriudesta kuin isällään, joka Flavien sanojen mukaan "leikkii kilttiä torahampaatonta vampyyriä joka juo hurmetta kuin ihmislapset pillimehuja"


Farrah Blackbeak
(Teini, Loitsija)

Tavoite:
Ökyrikas

Piirteet:
-Heikko verenperintö
-Arvaamaton
-Hassuttelija
-Bisnes-sim (Bonuspiirre)

Farrah on kolmas Manonin kolmostytöistä. Eroten siskoistaan Farrah on ainoa joka ei ole vampyyri, vaan äitinsä tavoin loitsija. Tämän vuoksi myös äidillä ja tyttärellä on paljon yhteistä, ja he viettävätkin paljon aikaa ihan kaksin. Farrahin unelmissa ovat suuret rikkaudet, ja neiti toivookin, että hänen taikavoimansa mahdollisesti helpottaisivat näiden rikkauksien tavoittelua.

♥ 

Millaisia kismoja Fallonin ja Flavien välille mahtaakaan näkemyserojensa takia vielä tulla? Pystyykö Manon pitämään verenhimoisen tyttärensä aisoissa? Joutuuko hän turvautumaan Alfonsoon? Pärjääkö Farrah siskojensa kanssa? Mitä tapahtuu, kun pieni iltatähti vihdoin syntyy? Nouseeko Fenn vielä kuuluisaksi kirjailijaksi?

Näihin kysymyksiin saatetaan tosiaankin saada vielä vastaus, olen nimittäin pohtinut, että näissä leideissä on hyvää ainesta tarinaan, joten heistä toden totta saatetaan kuulla vielä lisää ;)

Mitäs piditte, kommenttia kommenttia :)

3 kommenttia:

  1. Hei tämähän kuulostaa oikein mielenkiintoiselta! Millainen tuo Noituuksia-lisäosa on ollut? Itseäni kiinnostaisi tietenkin hankkia se, mutta koneelta alkaa ikävä kyllä kohta loppua tila. :'D
    Ja tietenkin itselleni vampyyreistä tykkäävänä mielenkiintoisen mystinen perhe! Varmasti siskosten erilaiset mieltymykset vampirismissa aiheuttanevat hankausta simien välille.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täytyy sanoa että olen itse täysin rakastunut tuohon gamepackiin. Vaikka ei tulekaan vierailtua taikamaailmassa niin usein kuin ennen. CAS tavarat ovat ihania, samoin osto/rakennustilan tavarat. Pidän juuri eniten siitä, miten voin "risteyttää" eri occult-simejä ja saada aikaan mitä mielenkiintosempia sukupuita. Jotenkin veikkaan, että tykkäisit tästä game packista aika paljon :)

      Poista
    2. Hoo, kuulostaa jännältä! Kaipa sitä pitänee raivata tilaa koneelle jossain vaiheessa sen verran, että saisin tuonkin ladattua. Uskon itsekin, että yliluonnollisista pitävänä tuo olisi hyvä paketti juuri minulle xD.

      P.s. Crosseilla on muuten viimein uusi osa!

      Poista