sunnuntai 24. marraskuuta 2019

Satunnaisia simejä #1


Tässä uudessa "sarjassa" esittelen teille lyhyesti tekemiäni simejä, jotka epäoikeudenmuikaisesti jäisivät muuten unholaan. Nämä simit ovat siis sellaisia, joita ei näy muissa esittelyissä/tarinoissa, mutta joista kuitenkin pidän ja haluan heidät myös näytille :)

Pidemmittä löpinöittä aloitetaan!



Alien pariskunta August ja Meadow ja heidän ainoa tyttärensä Shae :)


Sekä Erikan että Vilman olin tarkoittanut legacyn aloittajasimeiksi, mutta loppujen lopuksi en kiintynyt kumpaankaan tarpeeksi jotta mielenkiintoni pysyisi yllä.

 Airini on Duane Tallan ja oman simini Georgina Mansourin tytär.

Lealani on Makoa Kealohan ja oman simini Holly Painen tytär.

Söpö, randon vampyyri jonka tylsyyksissäni loin.






Kuten näiden kuuden simin piirteistä (vai pitäisikö sanoa piirteestä) voi ehkä päätellä, loin heidät tarkoituksenani pelata Asylum Challengea. Mun oli itseasiassa tarkoitus kirjoittaa se haaste tänne blogiin, mutta tein pienen pienoisen mokan.... Koska kaksi simiä oli vielä luomatta, jätin nämä sinne talouksienhallintaan enkä sijoittanut maailmaan, ja sitten aloin pelata samassa tallennuksessa toisella taloudella ja nämähän (Lyriaa lukuunottamatta) sitten vanhenivat vanhuksiksi asti... 
Harmittaa tosi paljon, koska tykkään näistä kaikista simeistä aivan valtavasti, mutta sainpahan heidät jotenkin esiteltyä! :)


Ronja on Amalian adoptiotytär.






Noh, siinäpä se. Eiköhän kuvissa olevat tekstit kiteytä aika hyvin millaisia simejä kyseessä.
Kommenttia? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti