perjantai 23. lokakuuta 2020

VÄRIHAASTE: Kokonaan keltainen talo

 

Jipii! Vihdoin jotain kokonaan uutta (mutta tuskin kovin jännittävää) postausta!

Hei kaikille!

Olipa kerran tylsä vapaapäivä... Ei huvittanut pelata simeillä, oli rakennusmood päällä. Mutta mitäpä sitä rakentaisi? Tajusin, että rakennustilassa voi jaotella huonekalut ja rakennusmateriaalit värien mukaan, joten summamutikassa valitsin yhden. Rakensin siis koko talon vain asioilla, jotka peli määrittelee keltaiseksi. 

Tää oli tietyllä tavalla haastavaa, mutta tosi kiva haaste. Aivan varmasti tulen tekemään tämän uudestaan, mutta vielä en paljasta, mikä väri on seuraavana!







Etupihalla on kaikkea mukavaan olemiseen. Tykkään ihan hitosti Ekoelämää lisäristä, ja tungen nykyään joka taloon näitä tuuliturbiineja ja sadeveden kerääjiä. Toki jos ei omista kyseistä lisäriä, voi tuohon takapihalle rakentaa jotain muuta kivaa :)





Eteinen/Olohuone. Hieman ahdas kyllä, mutta kaikki välttämätön mahtuu. Täältä on myös kulku talon kaikkiin muihin huoneisiin.




Pari kuvaa kylppäristä.





Lapsen/teinin makuuhuone. Muunnettavissa myös taaperohuoneeksi.




Päämakuuhuone






Keittiö




Ruokasali ja baari





Pyykkihuone.


Ei tosiaan kovin iso talo, vain kaksi makuuhuonetta ja yksi kylppäri, mutta pieni perhe mahtuu oikein mukavasti tuonne asustelemaan.

Pidän tosi paljon lopputuloksesta. Tästä olisi voinut tulla aikamoinen sekametelisoppa, mutta omasta mielestäni onnistuin pitämään talon suhteellisen tasapainoisena. Saatanpa jopa oikeasti muuttaa jonkun perheeni tuohon taloon, jossain vaiheessa...

 Talo löytyy myös galleriasta, jos siitä pitää ja haluaa ladata omaan peliin, mun ID on wackynoraways. Talon arvo on 82,155 simoleonia ja tontin koko 30x2.0

Niinkuin sanoin postauksen alussa, aion tehdä lisää näitä. Pyrin ajan kanssa tekemään jokaisesta väristä millä peli antaa jaoitella tavaroita ja materiaaleja. Tämmöiset talothan sopisivat hyvin Not so Berry haasteen toteuttamiseen, koska sekin perustuu väreihin ;)

Mielipiteitä keltaisesta talosta?



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti