torstai 7. huhtikuuta 2022

VÄRIHAASTE: Kokonaan oranssi talo

 

Helou vaan kaikille ja hyvää ohi vilahtanutta aprillipäivää vähän myöhässä! Teittekö jekkuja vai tulitteko jekuteituiksi? Tämäpä ei ole mikään jekku, ehei, sillä tänään jatketaan tosiaan värihaasteen parissa! Klikkaa ihmeessä lukeaksesi lisää! :')

Tämän kertainen talo on aika pieni, vain kaksimakuuhuonetta ja yksi kylpyhuone, tontin koko on 30x20. Piha on myös aika yksinkertaistettu, mutta tuli tästä aika soma omasta mielestäni!

Pieni etukäteispahoittelu muuten! En tiedä yhtään, miksi nämä postauksen ensimmäiset tekstit hyppäävät julkaistessa ja esikatselutilassa tuonne vasemmalle, vaikka muokkaustilassa ovat keskellä, mihin ne haluan. Toivottavasti teitä ei asia häiritse niin paljon kuin minua itseäni.


Talon piha. Tuolla tosiaan on kasvihuone, joka tuossa viimeisessä kuvassa näkyykin, mutta pöljänä unohdin kokonaan kuvata tönön.

Eteinen
 

Keittiö ja olohuone, jonka takanurkassa pieni toimiston tapainen. Viimeisen kuvan ovesta pääsee pihalle.

Tähän väliin talon ainoa kylpyhuone. Seuraavaksi tsekataan makuuhuoneet!

Lastenhuoneeseen mahtuu taaperoa ja lasta/teiniä. Pienellä modauksella ehkä jopa vauva. Sopii vain toivoa, että tänne muuttavat sisarukset tulevat hyvin toimeen keskenään.

Siiitten vielä vanhempien/vanhemman/huoltajan, minkä nyt ikinä, ihan söpö unikoppi. Ei mitään erikoista sanottavaa tästä.

Loppuun pläjäytetäänvielä pohjapiirros. Ei mikään designin multihuipentuma, taisin olla aika tylsistynyt tätä rakentaessani. Muistan sen, että ajattelin koko ajan että pakko tehdä pieni talo, koska halusin tehdä ekaa kertaa lammen asuintontille :'D


Tajusin muuten nyt, että olen nämä kolme ekaa värihaasteen taloa tehnyt vain lämpimillä väreillä. Mutta ensi kerta juttu on toinen! Olen siis pelissäni rakennellut näitä jo jokusen eteenpäin, ja pikkuhiljaa siirtelen blogin puolelle myös. 

Myönnettäköön, että tykkään edelleen tosi paljon näiden tekemisestä. Oikeastaan mikään muu rakennushaaste ei ole pitänyt otteessaan näin pitkään.

'Till next time!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti