maanantai 30. joulukuuta 2019

Tilannepäivitystä tulevalle vuodelle

Heippatirallaa!

Ja myöhäiset hyvän joulun toivotukset! Ja sitten asiaan... 
Olen pohtinut tässä muutamaa asiaa. Aion poistaa Legacy Barlow -blogin kokonaan, mutta minulla osat tallessa. Tarinaan ei ole tullut reippaasti yli vuoteen uusia osia, ihan suoraan sanottuna sen takia että kyllästyin Barlow'n perheeseen. Tallennus, missä perhe on, on vielä olemassa. Todennäköisesti en tule sitä tarinaa jatkamaan, mutta haluan pitää mahdollisuuden auki, jos jonain päivänä satunkin vielä innostumaan. Tämä ei ole kuitenkaan lupaus. Pohdinkin siis tässä, julkaisisinko Barlow'n vanhat osat tänne. Voihan olla, että niitäkin jonkun tekee mieli lukea uudestaan. Minä ainakin luen usein keskeytynitä legacyjä, joista olen pitänyt :D

Toisekseen.. En tiedä millainen päivitystahti tulee olemaan alkuvuodesta. Nämä loppuvuoden pyhät tuntuvat vievän kaikki mehut minusta, kun töissä on jatkuva kiire ja kaaos. Vapaa aika menee lähinnä nukkumiseen ja henkiseen itsensä kasaamiseen. Joten pahoittelen jo etukäteen, jos tammikuussa ei tule uusia julkaisuja. (Paitsi toki jos päätän julkaista ne vanhat Barlow'n osat tänne mutta ei palata nyt enää siihen aiheeseen...)

 Tarina rintamalla on edelleen hiljaista. Ja se myös pysyy hiljaisena vähintään muutaman kuukauden. Aloitin tämän joulukuun alussa kirjoittamaan yhtä novellia, joka tosiaan oli tarkoitus julkaista jouluksi, mutta.... Omat joulukiireet painoivat päälle joten simstarinan piti väistyä. Aion tehdä sen kyllä valmiiksi, joten jotain pientä on luvassa. Voin myös vihjaista, että suurempi projekti on suunnitteilla, mutta sen toteutumiseen ja varsinkin julkaisemiseen voi mennä vielä rutkasti aikaa. Tällä aikaa teen samantyyppisiä pieniä julkaisuja kuin tähänkin mennessä. 

Tässä vaiheessa toivotan teille oikein hyvät uuden vuodet, palataan ensivuonna! :)


2 kommenttia:

  1. Hei, ja hyvää tulevaa vuotta sullekkin! Itsensä kuunteleminen ja itselleen ajan antaminen on ihan sallittavaa ja suotavaa. Kun saa arjen taas rullaamaan ja ehtii hengähtää hetken, niin se tekee myös hyvää luovuudelle ja tarinoiden kirjoittamiseen tarvittavalle innostukselle. Olen itsekin ollut kiireinen opiskelurintamalla ja ymmärrän vallan hyvin, että usein oma jaksaminen menee tällaisten asioiden edelle - Niinhän sen kuuluukin mennä. :)

    Mutta Barlow-suvun tarinan siirtäminen tänne ei ole mikään huono idea, jos sen joskus jaksat tehdä. Ja mielestäni pienet päivitykset ovat juuri kivoja lukea! Ilmoittele ihmeessä, jos ja kun jotain uutta taas täällä blogin suunnalla kuuluu. Seuraan mielelläni, vaikka vähän pienemmälläkin päivitystahdilla. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Crosseilla on myös uusi osa 18 ulkona, jos tuntuu siltä, että jaksat lukea :3.

      Poista