torstai 9. tammikuuta 2020

Lc Barlow: Osa 00


Ihan ensialkuun, tämä tarina ei ole uusi. Koska päätin poistaa blogin, jossa tarina alkuperäsesti oli, halusin siirtää Lc Barlow'n osat tänne, mikäli niitä joku haluaa vielä lukea.
Aion siirtää osia tähän blogiin pikkuhiljaa.

Tutustukaamme Barlow'n suvun kantaisään, tämän (todella) lyhyen prologin parissa! :)

 Aivan Magnolia Promenaden keskustassa pönötti pieni, ja hieman ränsistynyt talo. Talon uusi omistaja oli nuori, juuri kaksikymmentä vuotta täyttänyt mies, jota painoi menneisyyden taakka.

 Tom Barlow käveli sisään uuden kotinsa ovista. Kellastuneet tapetit ja halkeamat seinissä tuntuivat melkein lohduttavilta. Ainakin kaikki olisi täysin erilaista, kuin edellisessä elämässä.

 Kaivellessaan juustomakaronin aineksia jääkaapista, alkoivat tapahtumat seitsämän vuoden takaa hiipiä takaisin hänen mieleensä. Kivuliaat muistot saivat kylmät väreet kulkemaan pitkin Tomin selkärankaa.

Tom tökki juustomakaroniaan ruokahaluttomasti, vaikka pitkän junamatkan jälkeen vatsa kurni kovaan ääneen. Hänen oli pakko päästä pois, ja vihdoinkin hänellä oli riittänyt resurssit siihen.

 Kaikki oli alkanut Tomin ollessa 13-vuotias. Ainoa asia, minkä Tom muisti selvästi, oli se, kun hän oli omassa huoneessaan lukemassa kirjaa, kuunnellen sivukorvalla vanhempiensa riitelyä. Pian riita kuitenkin alkoi äityä niin pahaksi, että hän oli päättänyt lähteä katsomaan mitä tapahtui. Juuri raottaessaan huoneensa ovea, Tom näki kun hänen isänsä kohotti aseen, osoitti sillä hänen äitiään ja ampui.

Tomia puistatti muistella asiaa. Hänen ensireaktionsa siihen tilanteeseen oli juosta omaan vaatekomeroonsa piiloon. 13-vuotias Tom oli pelännyt henkensä edestä raivoissaan olevaa isäänsä, jolla oli ase. Isäänsä, joka oli juuri tappanut hänen äitinsä. Piileskellessään kaapissa Tom oli kuullut oven narahtavan auki, ja kuuli isänsä astuvan huoneeseensa. Pitkään oli hiljaista. Sitten kuului toinen aseen laukaus. Ase putosi lattialle, ja niin putosi isäkin. 

Hautajaisten jälkeen Tom oli muuttanut enonsa luokse asumaan, ja alkoi samantien säästää rahaa tulevaisuuttaan varten. Tässä hän nyt oli, valmiina aloittamaan sen. Tom oli valtavan innoissaan saadessaan vihdoin päättää kaikesta itse, huolehtia itse itsestään, hankkia ystäviä ja elää omaa elämäänsä. Pieni jännityksen ja epäilyksen siemen kuitenkin kyti hänen sisimmässään. Entä jos kaikki menisikin ihan päin metsää?

 Tom päätti huuhtoa kaikki inhottavat ajatuksensa pois kuumassa suihkussa. Hänen pitäisi olla täynnä tarmoa. Hänen uusi elämänsä alkaisi nyt!
 -----

EXTRA:

"Anteeksi, herra, mutta tuo ei ole oikea tapa käyttää ovea."
Tomilla oli näköjään vaikeuksia päästä sisälle, kun lapsen piti tulla opastamaan :D


 Siinä se sitten oli! 

Ärsyttää, kun suihkukuvia on vaikea ottaa sensuurin takia. Tietääkö kukaan, saisiko sitä jotenkin pois? Onko neloseen olemassa jotains sensuurinpoisto -hackia niikun kakkoseen? 0_o

Niin! Mun piti kuvata tuo ruuanlaittokohta kaksi kertaa, koska meidän itsenäinen nuoriherra sytytti heti keittiönsä tuleen. Älä huoli Tom, kyllä se siitä alkaa luistaa :D

~wacky

1 kommentti:

  1. Kokeiles Wicked Whims modia, mikäli et ole sitä vielä tehnyt.

    VastaaPoista