tiistai 14. tammikuuta 2020

Shell Challenge 1


Päätin ensimmäistä kertaa kokeilla rakennushaastetta! Näin simstubettaja Clare Siobhanin tekevän tämmöisen omalla youtube -kanavallaan ja inspiroiduin kokeilemaan samaa :)



Elikkä, haasteen aloittaminen on helppoa. Avaa galleria, ja etsi avainsanalla #shellchallenge. Valitset paljaista talopohjista jonkun ja sijoitat sen haluamaasi maailmaan. Idea on että täytyy rakentaa mahdollisimman hieno talo. Kuulostaa yksinkertaiselta? Haasteen ainoa sääntö on, että ulkoseiniä (ja mahdollisia sisäseiniä) ei saa muuttaa millään lailla. Monet "kuoret" ovat kuitenkin aika haastavan mallisia. 

Aloitetaan!

 Tässä on siis talon "kuori" edestäpäin. Koska tein tämän ensimmäistä kertaa, päätin valita suhteellisen yksinkertaisen pohjan.

 Jatketaan pohjapiirroksilla. Tässä ensimmäinen kerros.

 Toinen kerros.

Ja viimeiseksi kolmas kerros.

Ja tästä pitäisi sitten taikoa kunnollinen asumus. Yritetään!

 Tässä talon lopullinen ulkoasu. Jätin pihan tahallani aika paljaaksi, ensinnäkin koska en tiedä vielä millaien perheen tänne aion muutattaa (muokkaan pihaa sen mukaan) ja toisekseen suoraan sanottuna olen tosi huono maisemoimaan. Tein kuitenkin talon sivulle pienen puutarhan. 

 Etuovesta pääsee suoraan eteis/olohuone yhdistelmään., josta ovien kautta pääsee pienen pieneen kylpyhuoneeseen ja yhteen makuuhuoneista.

Olohuoneesta lähtee portaat toiseen kerrokseen sekä on kulku ruokailutilaan ja keittiöön.

Ruokailutila ja keittiönurkkaus.

Alakerrassa on myös pieni vauva/taaperohuone.

Alakerrassa sijaitseekin talon päämakuuhuone, yksinkertainen ja sievä.

Ja tässä pienen pieni alakerra kylppäri. Jostain syystä pidän tästä mini-huoneesta aivan hirmuisesti!

Tässä alakerran pohjapiirros "remontin" jälkeen.

Toisen kerroksen aulasta löytyy pieni istuma-alue, shakkipöytää, tietokonenurkkaa ja portaat seuraavaan kerrokseen.

Toisen kerroksen kylppäri.

Tokassa kerroksessa on myös pieni makuuhuone lapselle.

Toisen kerroksen pohjapiirros. Vasemalla olevan huoneen jätin tyhjäksi, koska en tosiaankaan keksinyt mitä sille tekisin. Makuuhuone, työhuone, harrastushuone? En osannut päättää. Plus huoneen malli on aika hankala. Portaitakaan ei saanut asetettua "vinoon"
Keskellä olevaan ulkotilaan voisi laittaa vaikka kasveja tai jotain ulkotekemistä, riippuen siitä kuka täällä tulee asumaan :)

 Kolmannessa kerroksessa, niin sanotussa tornihuoneessa onkin sitten tällainen makkari/kylppäri yhdistelmä. Tämä sopii ihan perheenjäsenelle, ja ajattelin myös, että jos haluaa palkata hovimestarin perheeseen niin tämä sopii myös hovimestarin huoneistoksi. Jos asuisin itse tuossa talossa haluaisin ehdottomasti omia itselleni tämän tornihuoneen!

Toisella puolella taloa kolmannessa kerroksessa on vain (omasta mielestäni söpö) kodinhoitohuone, josta pääsee kattoterassille.

Ja tässä ihana kattoterassi! Täällä kelpaa grillailla ja syödä perheen ja ystävien kanssa, sekä otta aurinkoa.

 Ja lopuksi vielä kolmannen kerroksen pohjapiirros


Täytyy sanoa, että tämä oli hauska haaste tehdä. Kokeilin laittaa seiniä vaikka ja minne ja muodostin mitä omituisempia huoneita ennenkuin pääsin lopputulokseen, jolla mielestäni olisi kiva pelata. Suosittelen kokeilemaan tätä, ehdottomasti!

Latasin talon galleriaa, Origin ID'ni on wackynoraways, mikäli kiinnostaa ladata tämä omaan peliin. Ladattua sisältöä on aivan pikkiriikkisen (muutama kynttilä ja kattoterassin ruokapäytä + tuolit, sekä taaperoiden sängyt) jotka on helppo korvata pelin omalla sisällöllä, jos ei käytä ladattuja. Eli jos etsit tätä galleriastani, muista klikata vasemmalta 'sisällytä luomukset' kohtaa.

Mitä olette talosta mieltä? Menikö homma aivan päin metsää, vai voiso tuossa talossa olla kiva pelata? :)



3 kommenttia:

  1. Siitähän tuli oikein nätti! Pitää itsekkin kokeilla tätä joskus, sillä olen tavattoman huono rakentamaan. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tää on kyllä tosiaan hauska haaste. En itsekkän osaa rakentaa, mutta tommonen valmis pohja auttaa kivasti pääsemään alkuun. Ja galleriasta löytyy tosi paljon erilaisia pohjia!

      Poista
  2. Oo miten komea talo. Ihanan näköinen ulkokuori, jaksaisinpa panostaa yhtä paljon ulkokuoreen kun sisäpuoleen. Pitää varmaan itekkin kokeilla rakennushaasteita, kun ehtii. :--)

    Ps. Eka osa ulkona LC Pumppiksesta >:)

    VastaaPoista