maanantai 10. helmikuuta 2020

In CAS: Pretty Little Liars


  
Heipparallaa jälleen!
Muutama kuukausi sitten katsoin toista kertaa kyseisen tv-sarjan, ja ajankuluksi päätin luoda sarjan viisi päähenkilöä siminluonnissa! 

Tämä on myös ensimmäinen kerta, kun yritän tosissani tehdä näköissimejä, joten tämä oli mielenkiintoinen kokeilu noin muutenkin. Sarja itsessään on ihan viihdyttävä, toki ensimmäisellä katselukerralla kun kaikki on uutta, jokainen juonenkäänne jännitti tosi paljon. 

Aloitetaan!

Alison DiLaurentis


Alison on porukan epävirallinen johtaja. Alison rakastaa salaisuuksia, ja sanookin muille tytöille, että salaisuudet ovat se, mikä pitää heidät niin läheisinä. Alison tietääkin paljon salaisuuksia. Ei vain ystäviensä, vaan näiden vanhempien, ja muiden Rosewoodin kaupungin asukkaiden. Alison on ihminen, joka vaikuttaa rakastavan valtaa sekä ihmisten kontrolloimista ja manipuloimista, mutta silti, on niin hurmaava ja rakastettava, että saa kiedottua ihmisen kuin ihmisen sormensa ympärille. Sarjan alkaessa Alison on ollut vuoden kateissa.

Alisonin tavoitteeksi valitsin Joukon johtaja, koska sellainen sarjassa hän tosiaan oli. Siitä simille tuli bonuspiirre seurallinen, ja kaksi muuta valitsemaani piirrettä ovat snobi ja mustasukkainen.

Spencer Hastings


Spencer syntyi ylisuorittajien perheeseen, jossa paineet menestymisestä (kaikessa) on todella kovat. Spencerin vanhemmat ovat lakimiehiä, ja hänellä on myös isosisko, joka on paitsi kaunis, myös älyttömän älykäs ja menestyy kaikessa mihin ryhtyy. Spencer tekee parhaansa koulussa, väittelykerhossa ja muissa aktiviteeteissa vakuuttaakseen vanhempansa siitä, että on aivan yhtä hyvä kuin isosiskonsa.

Tavoitteeksi Spencerille valitsin Akateemikon, josta hänele tuli bonuspiire nopea oppija. Muut Spencerin piirteet ovat perfektionisti ja lukutoukka.

Aria Montgomery


Kun sarja alkaa, Aria on juuri palannut perheineen Islannista, jossa he asuivat vuoden verran. Ennen matkaa Aria sai isänsä kiinni pettämästä äitiään, mutta Arian isä manipuloi tytön pysymään hiljaa asiasta. Luonteeltaan Aria on myötätuntoinen, ja rakastaa lukemista, kirjottamista ja vanhoja elokuvia.

Luonnollisesti Arian tavoitteeksi valitsin Menestyskirjailijan, josta seuraa bonuspiirre pohdiskelija. Arian muut piirteet ovat luova ja taiteenystävä.

Hanna Marin


Sarjan alkaessa Hanna kamppailee itsensä kanssa. Hänen isänsä jätti hänen äitinsä ja Hannan toisen naisen ja tämän tyttären takia, ja Hanna on asiasta katkera. Alisonin katoamisen jälkeen Hanna onnistui myös pudottamaan rutkasti painoa, ja hänestä tuli koulun suosituinpia tyttöjä. Hanna on erittäin kiinnostunut muodista, ja häneltä kyselläänkin usein tyylineuvoja. Vaikka Hanna saattaa aluksi vaikuttaa hieman tyhjäpäiseltä tytöltä, joka välittää vain pinnallisista asioista, on se vain pieni osa ulkokuorta, jolla Hanna suojaa itseään. Oikeasti hän on ajattelevainen, lämmin, ja tekee mitä tahansa ystäviensä vuoksi.

Hannan tavoitteeksi valitsin Ökyrikkaan, josta bonuspiirteeksi tuli bisnessim. Oli vaikea valita Hannan tavoite, mutta valitsinkin sen oikeastaan tuon bonuspiirteen takia, sillä myöhemmin sarjassa Hanna aloittaa oman yrityksen. Muiksi piirteiksi tuli romantikko ja tuittupää.

Emily Fields


Emily on porukan atleetti, ja kuuluukin Rosewood High'n uimajoukkueeseen. Uiminen on Emilylle kaikki kaikessa, ja hän on eittämättä siinä paras joukkueestaan. Hän tavoitteleekin uintistipendiä yliopistoon. Emily on herkkä ja hallittu, ja käy sarjan alussa sisäistä kamppailua itsensä kanssa. Emilyllä on poikaystävä, mutta hämmentyy tunteistaan uutta naapurintyttöä Mayaa kohtaan. Ennen Alisonin katoamista Emily oli ihastunut tähän, mutta ei saanut koskaan tunteisiinsa vastakaikua.

Emilyn tavoite on Sielunkumppani, ja bonuspiirre on puoleensavetävä. Muut piirteet ovat reipas ja hyvä.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti