torstai 11. elokuuta 2022

THE SIMS 2 Kuvaspesiaali!!

 Tuossa jokin aika sitten nostalgiapäissäni selailin hieman koneeni tiedostoja, ja päädyin tutkimaan Sims 2 -kansioni kuvia. Päätin siis tehdä tällaisen nostalgisen spessupostauksen parhaista löytämistäni kuvista!

The Sims 2, tuo herttainen, viihdyttävä ja komediakultaa täynnä oleva peli. Kuvia selatessa tuli aivan tolkuton hinku pelata sitä taas. Kyllähän se mulla on koneelle asennettuna, ja pyöriikin suhteellisen hyvin - muutamaa visuaalista bugia lukuunottamatta - mutta jotenkin se aina vain unohtuu... Täytyy kyllä avata joku päivä. Alkutiedoksi postauksesta sen verran, etten suurin surminkaan muista simien nimiä, ja tapahtumat ja kuvat saattavat olla aikamoisessa epäjärjestyksessä. Kuvia on kuitenkin useammasta naapurustosta. Mutta nauttikaahan kuitenkin tästä nostalgiamatkasta!
Olin ihan unohtanut miten suloisia kakkosen taaperot olivatkaan!Ufff.... Olisipa sims nelosen vauvat samanlaisia kuin kakkosen...

Tästä perheestä muistan sen verran, että tuo naissim oli muistaakseni Vapaa-aika lisärissä tulleen naapuruston townie, jonka infossa luki että hän pitää/haaveilee merirosvoseikkailuista tai jotain siihen suuntaan, joten minäpä tein hänelle merirosvomiehen, nimeltään Harri Hurja!
T-O-D-E-L-L-A söpö lapsi!!
Herra hovimestari, ei tullut mieleen hieman ehkä jeesiä???
Sydän ihan pakahtui kun näin tämän kuvan!! Muistan jotenkin hyvin hämärästi tämän suloistakin suloisemman pariskunnan ♥u♥
Pelissäni on siis tosiaan tuollainen bugi, että aina kun simit on sisällä ja tekevät jotain seisaaltaan, niiden alla on koko ajan tuollainen musta laatikko. En yhtään tiedä mistä se johtuu, mutta ei se onneksi pelaamista häiritse!Mikä olosi saa noin epämukavaksi, vanhus?

Gotta love toddlerhugs ♥
Vampyyrirakkautta. Kakkosessa ei tule kyllä hirveesti pelattua yliluonnollisilla simeillä, kun ne on vaan jotenkin niin.. ..tylsiä. Mutta kiva että hengaavat messissä.Auts! Voi söpöä ;;__;; Mulla on joku sellainen mielikuva että kyseinen sim oli legacyni jonkun sukupolven perijä, mutta en ole täysin varma...
♥ Yliopistolehmät ♥


Tässä harrastetaan epäilemättä rahan hankintaa.


??..Mitä tässä tapahtuu..??

☼ ☼ ☼

Joops, lopetetaan tähän humoristiseen otokseen. Ai että. Nyt alkoi tehdä mieli alkaa tehdä nelosen lisäksi myös enemmän postauksia kakkosesta. En pidä mahdottomuutena, mutta katsotaan nyt. Asiassa mietytyttää myös kovin tuo laatikko-bugi, kuten totesin aiemmin, omaa pelaamistani se ei häiritse, mutta olisiko se liian häiritsevää sitten lukukokemuksessa? Ihan aina tuota ei pysty kuvakulmillakaan täysin rajaamaan pois. Mutta jätetään ajatus takaraivoon.

Kuka lennähti nostalgiamatkalle kuvia katsoessaan? Risuja ja ruusuja :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti