tiistai 25. lokakuuta 2022

Not so Berry: 1.6

Hei vain! Pahoittelen nöyrästi pitkää taukoa! Nyt palataan kuitenkin McMichaelien pariin :)

Osan lopussa tapahtumat hieman hypähtelevät. Tarkoitukseni oli kyllä kirjoittaa osan loppu jotenkin fiksusti, mutta peli pisti pääni aivan pyörälle ;D

Usean tunnin jälkeen Harry tömähti pepulleen kotitalonsa terassille.

Vaivalloisesti mies nousi ylös. Harrya huimasi kovasti. Mitä juuri oli tapahtunut? Hän ei muistanut mitään kirkkaan valon jälkeen. Vasta tömähdys omalle kuistille sai miehen heräämään horroksesta.

Hitaasti mies raahautui olohuoneen sohvalle, ja meni pitkäkseen. Kuinkahan paljon kellokin mahtoi olla? Silmät painuivat kiinni kuin itsestään. Hän oli niin loputtoman väsynyt.

Ninya tuli ulos työhuoneestaan vasta yömyöhällä, ja hämmentyi nähdessään Harryn sohvalla. Nainen oli ollut niin keskittynyt foorumien trollailuun, ettei ollut edes huomannut ettei mies ollut tullut suoraan töistä kotiin.

"Rakas, oletko kunnossa?" Ninya kysyi. Harry havahtui rakkaansa ääneen ja nousi istuma-asentoon. Hän pudisti päätään: "En tiedä. En oikeasti tiedä. Kulta, auta minua. Äläkä pidä minua hulluna." Ninya huolestui miehensä epävarmasta äänestä ja istui tämän viereen sohvalle. 

"Mitä on tapahtunut?"

Harry kertoi yksityiskohtaisesti kaiken mitä muisti, vaikka se ei ollut paljoa. Ninya nyökkäili mietteliäänä vieressä. 

"Onneksi vaimosi on tieteilijä. Rakas, et sinä ole hullu. Luulen, että alienit sieppasivat sinut."

Miehen vatsa olo kääntyä ympäri. Hän oli lukenut liikaa salaliittoteorioita asiasta ja alkoi voimaan pahoin. Harry älähti kauhusta: "Mitä minulle tehtiin?"

"Sitä minä en tiedä rakas. Mutta aion selvittää asian" Ninya vastasi itsevarmasti. Harry tunsi kivun pistoksen vatsassaan ja puristi alavatsaansa vaistomaisesti.

"Toivottavasti saat jotain selville pian. Minua pelottaa"

"Onneksi olen oikea ihminen selvittämään, mitä on tapahtunut."

---

Seuraavana päivänä Ninya kylvetti Cosimaa. Tytön läiskytellessä vettä ja nauraessa iloisesti Ninya höpötti tälle: "Isälle on sattunut jotain kummallista. Mutta älä huoli kultapieni, en usko että isä on vaarassa."

"Minulla kyllä on epäilykseni siitä, mitä isällesi tapahtui... mutta minun täytyy varmistaa asia. Täytynee paneutua taas niihin tutkimuksiini, jotka jätin hetkeksi taka-alalle.."

Saatuaan tyttärensä päiväunille Ninya painui suorinta tietä työhuoneeseensa.

Hän selasi tiedostoja tiedostojen jälkeen, tutki erilaisia muiden tieteilijöiden teorioita ja vertasi niitä omiinsa. Tämän takia hän oli tällä alalla. Hän ei voinut olla peittelemättä innostustaan, kun tuli yhteen ja ainoaan lopputulokseen.

Autuaan tietämättömänä vaimonsa löydöksestä Harry nukkui levotonta unta parin makuuhuoneessa.

---

Ninya herätti kihlattunsa vakavin kasvoin, mikä sai Harryn huolestumaan.
"En halua että panikoit, mutta tämä on kyllä tosi iso juttu" Ninya aloitti, mutta huomatessaan miehensä kalvenneet kasvot, nainen jatkoi nopeasti: "Älä huoli, tämä ei ole vaarallista. Tämä on itseasiassa, asia, mitä olen tutkinut jo pitkään. Kulta, sinä..Sinä olet raskaana."

Harry oli sanaton. Täysin sanaton. Raskaana?! Mutta, hänhän oli mies?
"Miten minä muka voisin synnyttää? Eihän minulla.. eihän minulla ole tarvittavia, tuota noin, köh, välineitä sellaiseen"
"Leikkauksella, kulta. Sinä odotat alien vauvaa. Jos olen päätynyt oikeaan lopputulokseen, vatsaasi istutettiin alkion lisäksi siirrännäinen kohtu. Lääkäri leikkaa sen samalla kun leikkaa vauvan ulos"


"Kuka hemmetin lääkäri tässä maailmassa osaa sellaista tehdä?!" Harry tiuskaisi. Ja niin Ninya aloitti kertomuksensa omasta synnytyksestään.
"Vaikka Cosima on normaali lapsi, pyysin yhtä tiettyä synnytyslääkäriä avustamaan minua synnytyksessä. Katsos kun, minun synnytyslääkärini on vahna tuttuni, alien itsekin. En tiennyt sitä tutustuessani häneen. Hän kuitenkin uskoitui minulle kun sai tietää mitä tutkin. Varaamme sinun lääkärikäyntisi ja leikkauksesi vain hänelle. Hän ei tule hiiskumaan asiasta edes kollegoilleen. Näin me, ja lapsi pysymme turvassa."

Harry pinkaisi pystyyn taas kivun iskiessä alavatsaansa. Hän ei pystynyt käsittämään tätä.
"Siis, kasvatammeko me tämän.. tämän alien lapsen kuin omamme?"
"Jos sitä haluat, päätös on sinun. Tätä raskautta ei voi kuitenkaan keskeyttää, se on pakko käydä läpi. Niinkuin sanoin, valinta on sinun, mutta minua ei yhtään haittaisi hoivata toista vauvaa, oli tämä mistä tahansa lähtöisin"


Harry katso vatsaansa. Tämä oli hullua. Täysin, läpikotaisin hullua. Vai oliko sittenkään? Maailmankaikkeudessa oli paljon asioita, mitä yksinkertainen simin mieli ei pystynyt käsittämään. Jos tämä todellakin oli totta, hän pääsi osaksi jotakin todella uniikkia. Ja voisiko tämä lapsi muka syntyä parempaan perheeseen? Hänen tuleva vaimonsa oli kuitenkin asiantuntija näissä asioissa. He pystyisivät pitämään lapsen turvassa. Outo lämpö valtasi Harryn rinnan.

Mies istui takaisin sängylle hiljaa. "Ehkä tämä on hyvä asia. Jopa hieno asia" tämä totesi.
"Me pystymme tähän, yhdessä." Ninya vakuutti.
"Me pystymme suojelemaan kasvavaa perhettämme."
Harry hymyili: "Olet oikeasssa rakkaani. Jälleen kerran."


---
 
Ninya sulki puhelimen lyheyn ja ytimekkään puhelun päätyttyä.
"Harry!" nainen huhuili.
 
Harry saapui keittiöön ja totesi:
"Olin juuri alkamassa laittaa päivällistä"
"Hyvä, sillä kutsuin juuri Miriamin kylään. Hän on synnytyslääkärini" vastasi Ninya.


Alta aikayksikön Miriam saapuikin, varmaankin juustopastan tuoksun houkuttelemana.
 
Miriamin nopeasta saapumisesta hämmentynyt Harry pudotti koko pippurisirottimen juustopastan sekaan.
 
"Ei sitä varmaan kukaan mausta huomaa" Harry tuumasi hiljaa itsekseen.
 
Kun ruoka oli valmis, aikuiset istuivat syömään. Harry tervehti Miriamia hermostuneena. Ninya esitteli simit toisilleen ja istui itsekin alas.
 
"Sanoit, että sinulla oli jotain erittäin tärkeää" Miriam sanoi haarukallisten välissä. Harry nielaisi hermostuneesti, ja Ninya sanoi: "Kyllä. Asia on katsos niin että..."
Ninya jatkoi puhettaan pitkään, selittäen Miriamille tapahtumat ja mihin lopputulokseen oli päätynyt. Miriam nyökkäili ymmärtäväisen kiinnostuneesti, ja lupasi pitää asian heidän välisenään. Nainen lupautui myös hoitamaan kaikki Harryn lääkärintarkastukset ja itse synnytyksen.
 
Juustopasta maistui Cosimallekin
 
 ---
 
Arki jatkui tavanomaisena. Vapaapäivänään Ninya päätti käydä ystävällisellä vierailulla naapureiden luona.
 
 
Tämän ystävällisen vierailun tarkoitus tosin oli tukkia naapurin viemäri. Ninya käkätti vahingoniloisesti saadessaan viemärin tukkoon.
 
Vapiksen kunniaksi harjoitettiin vaihteeksi myös voodoota, ilmeellä.

Omituisen avaruusraskauden myötä Harry oli ottanut lomaa töistä, jottei kukaan huomaisi hänen tilaansa. Mies oli käytännössä linnottaunut kotiin, ja pyysi tulevaa vaimoaan käymään lankakaupassa. Mies aloitti ajankuluksi neulomisen.

Arki illat kuluivat leppoisasti televisiota katsellen, Harryllä kutimet käsissään, ja Cosimalla taaperotabletti.

---


Ninyalla meni töissä tavanomaisesti, eli hyvin. Nainen suoritti työtehtävänsä kunnialla ja se myös huomattiin.

Ninya saapui jälleen kotiin takataskussaan ylennys ja kasvoillaan virne.

Kauaa ei kyllä hymyilyttänyt, kun laskut piti maksaa. Sinne meni nekin bonukset!

Postissa oli laskujen lisäksi saapunut lisää uusia alkuaineita. Kokoelmasta puuttuukin enää vain yksi!
(Muistamme, että ekan sukupolven haasteisiin kuuluu saada tämä täyteen, ei paljoa enää!)

"Hei rakas, oliko mukava työpäivä?" kysyi Harry Ninyan istuuduttua sohvalle.
"Oli joo, ylennyskin tuli. Sen verran päätä kyllä kiristää, että tarvitsen drinkin" nainen totesi ja otti ison hörpyn antautumuksella.

---

Jälleen kerran McMichaelin tontilla tapahtui kummia, ja tunnistamaton lentävä esine kävi vierailemassa. Taitavat tykätä tästä perheestä.

Kohti ääretöntä ja sen yli!

Ja jälleen kerran siepatun osapuolen mielitietty oli tapahtumista täysin tiedoton.

Neitonen sentään laskeutui jaloilleen kauniisti, tosin kuin miehensä aiemmin.

---

WAT?! Minä kun luulin, että aliensieppauksesta vain miessimit saattaa tulla paksuksi. Guess not.

On tämä kyllä omalla tavallaan tosi herttaista kun pariskunta on yhdessä raskaana :D

---

Eräänä yönä kauan odotettu ja kauhuttu hetki koitti.

Harryn sisällä myllersi. Niin kirjaimellisesti kuin henkisesti. Epätavallinen synnytys sai miehen pakokauhun valtaan, ja pelko siitä että jokin menisi pieleen melkein söi tämän elävältä.

"Ollaankos täällä valmiita tuomaan uutta elämää maailmaan?" Miriam kysyi tyynesti synnytyspöydällä makaavalta mieheltä. Jokin Miriamin tyynessä olemuksessa rauhoitti Harrya ja tämä nyökkäsi.

"Nukutan sinut nyt. rentoudu ja laske kymmenesta alaspäin"
Ja Harry laski. 

---

Harry heräsi tokkuraisena. Kuinka kauan oli mennyt? Haparoiden mies nousi istumaan.
"Onneksi olkoon Harry. Sait pienen, kauniin ja terveen pojan" Miriam sanoi hymyillen.
"Oletko miettinyt nimeä?"

Harry nosti pienen käärön syliinsä ja hymyili. Miehen sydän oli pakahtua onnesta.
"Donnie. Hänen nimensä on Donnie."

♥ 

Sellaista tällä kertaa. Minulla tosiaan oli ihan suunnitelmat tämän osan varalle, mutta tuo Ninyan sieppaus kyllä sotki aivan kaiken. Eipä tosin sillä, että tuo haittaisi oikeastaan, saadaanpahan vähän erilaisempi ydinperhe heti haasteen alkuun :)

Seuraavaan kertaan!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti