keskiviikko 4. maaliskuuta 2020

Sytytin simini tuleen...


Heeeei..
Tänään jotain hieman, krhm, erilaisempaa. Ja ihan okeasti vain koska minulla oli eilen pelatessani niin tolkuttoman tylsää, että päätin tehdä jotain sellaista, mitä en ole vuosiin simsissä tehnyt. Elkää tuomitko minua täysin :D (Eiköhän jokainen simsiä pelaava ole tämän tehnyt joskus)


Kaikessa yksinkertaisuudessaan loin uuden tallennuksen, loin uuden talouden johon nappasin kahdeksan omaa simiäni galleriasta, ja sitten lätkäisin heidät Newcrestiin tähän viehätävään talonrötjäkkeeseen. Tuli sinne muutamia huonekaluja lisää myöhemmin, sattuineista syistä.

 Nämä tyypit eivät tiedäkään, mikä heitä odottaa.
Ps. Joku saattaa ehkä tunnistaa Audreyn Breed out the Weird 2:sesta, sekä Manon Blackbeakin yhdestä perhe-esittelystä, vaikka tukka onkin vaihtunut.
Pp. Kaikki nämä simit löytyvät mun galleriasta, kun etsii nimellä wackynoraways, ja muistaa ruksittaa kohdan "sisältää lataussisällön"

 Tämä tulipalon sytytys itsessään olikin aika haastavaa. Yritin pistää Harryn tekemään ruokaa, ja jättää sen kesken liedelle, ja sitten odotin. Odotin, odotin ja odotin, mutta ei se masiina vaan syttynyt palamaan.

 Seuraavaksi ajattelin, että ehkä se uuni syttyy palamaan helpommin, jos tosiaan sielä uunissa itsessään valmistaa jotakin, eikä liedellä, joten laitoin Harryn leipomaan täytekakun. No eipä onnistunut sekään....

Ja nää tyypit kuin minua pilkaten vaan hengaili toistensa kanssa vailla huolta maailmasta. Mutta taisivat iloita liian aikaisin. Tässä vaiheessa kun kaikki olivat jo sisällä niin olin lukinnu ulko-oven ettei kukaan voi paeta :))
(Muutin myös Audreyn kasvisimiksi, jostain hetken mielijohteesta)

 Sitten keksin vihdoin sen keinon, jolla sain talon palamaan. Kuivausrummun nukkasihti! ja sen puhdistamatta jättäminen. Nykyään varmaan nopein tapa sytyttää tulipalo simsissä. Jes, tästä se hauskuus alkaa!

Paniikki alkaa iskeä, ja joku yritti sammuttaa liekeissä olleen Ninyan. Tokihan minä ruksasin pois "sammuta" toiminnan :)

 Paniikkia, paniikkia, musiikkia korville :)

 Ninya ei näytä kovin tyytyväiseltä palaneeseen olemukseensa. Finnejäkin tuli.

 Silti jollain ihmeen kaupalla Ninya ei kuollut liekkeihin. Siis ihan oikeasti, monta sims-tuntia se vaan seisoi tuossa roihuavien liekkien keskellä näyttäen nyrpeää naamaa. Tyttö mun makuun :D

Sitten vihdoinkin tuli alkoi levitä ja Ninyan vierellä ollut sim kyllä vähän hätääntyi syttyessään tuleen...

...Ihan hyvästä syystä, sillä hän loppupeleissä myös kuoli liekkeihin. One down, seven to go!

"Ei vittu mitä täällä tapahtuu" 
Ninyan ilmeet ♥

Viikatemies tuli hakemaan Nanamia. Ja Ninya säikähti herra Itse-Kuolemaa niin kovasti, että lurautti pissit housuunsa. Ihan ymmärrettävää mun mielestä.

 Viikatemies ehti just lähteä, kun tuli alkoi levitä todenteolla. Hyvin olisi voinut jäädä venailemaan, kyllä sillä vielä hommaa riittää tässä taloudessa. Amber is down!

Seuraavaksi syttyi tuleen vampyyri-Flavie. Harrya ja Manonia ei näytä kiinnostavan pätkääkään. Huomatkaa että viikatemies on palannut.

 Töitä riittää!

Jostain syystä aloin mielessäni shippaamaan näitä tän pelisession aikana. Viikatemies näyttää ihan siltä, että katsoisi Manonia!

Noutaja saapuu...

 Loppupeleissä tuli levisi ulos asti ja jäljellejääneet simit jäivät sisälle "turvaan"
Joten saanko esitellä, tästä kuumasta leikistä selvisivät: Ninya McMichael, Manon Blackbeak ja Harry Frings!

Mua myös huvitti suuresti, että sain kolmen erilaisen simin uurnat tämän leikin aikansa. Loitsijan, vampyyrin ja tavallisen simin. En muuten ennen ole tappanut vampyyriä, joten näin myös ensikertaa miltä sellaisen uurna näyttää. :D


Sellaista tälläkertaa :D
Mulla on mielessä yksi hieman samantyylinen kokeilu, josta voisin myös tehdä postauksen, mutta en paljasta asiasta vielä sen enempää. Tän tekeminen oli kyllä hauskaa, mutta jopa vähän harmittaa etten saanut kaikkia simejä nistittyä. Siinä vaiheessa kun viimeiset kolme oli jäljellä, olin jo niin väsynyt että oli pakko painua pehkuihin. Ehkäpä koitan tätä joskus uudestaan. Muistaakseni oli joku olemassa joku modi, joka saa tulen leviämään hirviömäisen nopeasti. Ehkäpä lataankin sen seuraavaa kertaa varten l'D

Mitäs lukijat mieltä tästä? ja minun kysymykseni teille: Harrastatteko paljon simienni kiusaamista/kiduttamista? Jos niin, niin millaista ja missä tilanteissa?





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti