torstai 25. marraskuuta 2021

! Uusi tarina !

Heipsan kaikille!

Maailmalla pörräävä pandemia on meidän jokaisen elämään varmasti vaikuttanut. Jollain enemmän, joillain vähemmän. Kaiken huolen keskellä löysin kuitenkin pienen hopeareunaisen pilven; nyt on sitä aikaa keskittyä sims tarinointiin! 

Kyllä, nyt kun joudutaan sisällä kököttämään niin olen pelannut aika paljon. Tarkkasilmäisimmät ovatkin varmaan huomanneet, että blogin yläpalkkiin on ilmestynyt uusi sivu; Not so Berry!
Not so Berry on kymmenen sukupolven haaste, (säännöt) johon ihastuin jo kauan sitten. Mietin tosi, tosi pitkään jaksanko/viitsinkö aloittaa niin pitkän haasteen tänne blogiin, kun legacyjen kanssa mulla on mennyt aina vähän huonosti, ihan suoraan sanottuna. Päätinkin siis, että Not so Berryn kanssa otan asiat vähän rennommin. Haluan kertoa tarinan, mutta päätin toteuttaa sen tyylillä paljon kuvia ja vähän tekstiä. 

Joten, tuo välilehti jää tuonne kiusaamaan teitä vielä joksikin aikaa. Haluan kirjoittaa jonkun verran osia varastoon, etten ota liikaa stressiä jos sattuukin tulemaan pelaamiseen tai kirjoittamiseen liittyvä blokki. Olen ihan super innoissani tästä projektista. Ilmoittelen tottakai teille sitten kun ensimmäinen osa ilmestyy!

Ystävät, pysykää kaikki terveinä! 
Tsemppiä kaikille tänä epävarmana aikana.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti