tiistai 11. joulukuuta 2018

Osa 1: Diskoilta ja soitto perään


Aloitetaanpas sitten vähän pidemmänlainen urakka. Ei oteta kaikkea turhan vakavasti, elikkä tätä raapustelua lukiessa huumori kuuluu ottaa mukaan!


Päätin sitten huvikseni aloittaa 100 vauvaa haasteen. Suomenkieliset säännöt voit lukea täältä. Mukavaa vaihtelua niin sanotusti vakavampaan tarinan kirjoittamiseen. Haaste on kepeä ja hauska, ja niin on sen kuvaaminen ja kirjoittaminenkin. En aio kirjoittaa tätä kovin yksityiskohtaisesti, vaan ennemminkin pääpointit aloittajamme tarinasta. Toivon silti, että tästä raapustuksesta olisi jollekin jotain iloa.


 Pienen harmaan talon edustalle kurvasi taksi. Taksista astui ulos nuori, vaaleahiuksinen, solakka nainen. Nainen, joka tuli valloittamaan Newcrestin.

 Naisen nimi on Sandy Sawyer, ja hänellä on tavoite. Rankka ja työläs tavoite, jonka eteen hän on valmis tekemään lähes mitä tahansa. Sandy haluaa saada niin monta lasta, kuin hänellä hedelmällisessä iässään on aikaa. Himo olla Newcrestin suurimman suvun matriakka.

 Asetuttuaan pikaisesti taloksi Sandy lähti oikopäätä Newcrestin puistoon bongailemaan miehiä, ja niitähän löytyi! Värikkääseen takkiin pukeutuneen vaaleaverikön nainen tunnisti oikopäätä. Sehän oli Diego Lobo, San Myshunon suurkaupungin kuuluisa taidekriitikko. Harmi vain, että mies livisti puistosta yhtä nopeasti kuin oli sinne ilmaantunutkin.

 Muita miehiä puistossa kyllä piisasi. Sandy istahti alas pelaamaan shakkia Antti Nykänen -nimisen herran kanssa. Taktikoinnillaan pelissä Sandy ei kyllä Anttia hurmannut, tämäkin mies lähti puistosta hyvin nopeasti.

No jospa nyt onnistuisi.... Sandy pohti toiveikkaana, lähestyessään seuraavaa kohdettaan.

Ilta oli jo pitkälle hämärtynyt Neleeshin kanssa keskustellessa ja nauraessa, kunnes Sandy vasta tajusi miehen olevan vasta poika. Vasta teini-ikäinen, uskomatonta mikä tuuri! Sandy tuskaili mielessään. "Otappas tästä kuitenkin varmuuden vuoksi minun numeroni..." Sandy totesi Neleeshille, ja lähti kohti seuraavaa paikkaa.

 Sandy hyppäsi taksiin ja suunnisti naapurikylän Diskoteekki Pan Europaan. Tähän aikaan yöstä missään muualla ei ollut ketään, paitsi tietenkin yökerhoissa. Eiköhän nyt joku täältä löytyisi.

 Paikka oli täynnä muista simejä. Musiikin pauhatessa Sandy itsekkin heittäytyi tanssimaan oikein sydämensä kyllyydestä. Tanssiessaan hän näki silmäkulmassaan jotain, mistä piti oikein paljon.

 Miehen nimi oli Darsh Datta, hän todella oli komea! Darsh myös oli kuin sulaa vahaa Sandyn edessä. "Saisinko tarjota neidille drinkin?" ehdotti tummahiuksinen mies. Miestä kädestä tarttuen Sandy ohjasi heidät yläkerran baaritiskille.

 Muutaman juoman jälkeen se lempi vasta roihusikin. No, ainakin Darshin mielestä. Eihän tällä raukalla ollut aavistustakaan siitä, ettei Sandylla ollut aikomustakaan nähdä tätä, enää sen jälkeen kun tulee raskaaksi.

Ei mennyt aikaakaan, kun Sandy oli saanut houkuteltua miehen kellarikerrokseen. Yökerhon suuret komerot hiljaisessa kellarikerroksessa tarjosivat monia, monia mahdollisuuksia erilaiseen toimintaan. Sandy ei kirjaimellisesti pysynyt housuissaan innostukseltaan, nyt se tapahtuisin, vihdoinkin ensimmäinen raskaus aluilleen!

 Vasta aamun sarastaesssa Sandy lähti laahustamaan rättiväsyneenä taksitolpalle. Hän oli kuitenkin iloinen, pitkä ensimmäinen päivä oli kaiken vaivan väärti!

---

Ajan kuluessa alkoi myös pikkuhiljaa Sandy vatsakumpu näkyä. Nainen oli kuitenkin hieman huolissaan. Hänen taloudellinen tilaanteensa ei ollut kehuttava, ja lapsiin tulisi vielä menemään kasoittain rahaa. Taloakin pitäisi ajan saatossa laajentaa. Saadakseen tuloja Sandy alkoi maalaamaan tauluja, ja kehittyikin taidossa nopeasti.

 Kuluttaakseen aikaansa ja etsiäkseen lisää isäehdokkaita tuleville lapsilleen Sandy päätti lähteä kipaisemaan San Myshunossa, Maustefestareilla.

Ensitöikseen Sandy lähti moikkaamaan komeahkoa baarimikkoa. Daichi mikälienee ei kuitenkaan turhan paljon lämmennyt naisen lähentely-yrityksille. No, eipä tämä Sandya lannistanut.

Jostain syystä kukaan festarikansasta ei pahemmin kiinnostunut Sandyn hurmaavasta seurasta. Hieman harmissaan nainen päätti lähteä kohti kotia.

---

 Eräänä päivänä Sandy huomasi jo vanhukseksi ikääntyneen Diego Lobon käyskentelevän pihamaillaan. Nyt kun hän sitä ajatteli, hän tapasi törmätä tähän mieheen lähes kaikkialla. Olisiko tässä nyt yksi lemmenkipeä yksilö?

 Nainen päätti mennä tervehtimaan Diegoa, siis, tottakai ihan vain kohteliaisuudesta. Mies ei meinannut saada silmiään irti Sandystä, mitä nainen piti erittäin hyvänä merkkinä. Lapsi tältä rikkaalta mieheltä olisi, no, niin sanotusti kultaakin kalliimpi.

Heidän jutustellessaan kadulla seuraan liittyi eräs Naoki, jonka katseesta päätellen viimeisilläänkin oleva Sandy ei ollut muuta kuin ehtaa silmänruokaa. Hmm... Vaihtoehto tuokin. Vaan jos noita hiuksia pystyy katselemaan nauramatta, Sandy hihitteli mielessään.

Darsh Datta ei ollut ilmeisesti kovin tyytyväinen siihen, että yhden kuuman yön jälkeen hänet oli unohdettu täysin. Mies soitteli Sandylle jatkuvasti, vuorokaudenajasta riippumatta. Puhelimeen nainen lepertili Darshille joka kerralla kauniit sanat lupauksesta nähdä tämä uudestaan, vaikkei ollut aikeissakaan toteuttaa noita lupauksia. 

 Eräänä aamuna auringon vasta hiipiessä takaisin taivaalle alkoivat Sandyn ensimäiset synnytyspoltot. Hän oli kyllä henkisesti valmistautunut, muttei ollut kuvitellutkaan että tämä toimitus koskisi näin paljon!

Kaikki se kipu ja uurastus oli kuitenkin vaivan väärti. Tässä on Sandyn esikoinen, pieni suloinen poika Arvid.

 Heti hoidettuaan Arvidin nukkumaan Sandy soitti Maustefestareilla tapaamalleen Tuomas Jortikalle, ja kutsui tämän kylään. Kaksikko oli jutellut paljon festareilla, ja sen jälkeen usein puhelimessa Sandyn loppuraskauden aikana. Nyt olisi aika saattaa uusi lapsi aluilleen.

Sandy sai kun saikin houkuteltua pahaa-aavistamattoman Tuomaksen pian makuuhuoneen puolelle. 

Toisen positiivisen raskaustestin kunniaksi Sandy päätti aloittaa uuden taulun. Maalaaminen oli kaikkien menojen keskellä jäänyt hieman vähäiseksi, mikä oli erittäin huono juttu, nyt kun Arvid oli syntynyt ja uusi lapsi tuloillaan, rahaa olisi tehtävä ja nopeasti!

Toisen raskausaikansa Sandy käytti bongaillessaan miehiä puistoissa, sekä tonkien ja tutkien kaikkea mahdollista. Jospa löytyisi edes jotain myytäväksi kelpaavaa... Sandy pohti rahan toivossa.

Silloin tällöin puistossa tuli kokkailtuakin. Hampurilaisia oli tosin hiukan tylsää syödä yksin.

Aivan liian nopeasti Arvid kasvoi taaperoksi. Sandy oli mahdottoman onnellinen ja ylpeä esikoisestaan. Ensiaskeleidenkin otto sujui kuin leikki!

 Arvid oli mahdottoman vallaton, ja hurmaava pikkumies. Poika innostuis mistä tahansa leluista ja nukkui yönsä hyvin. Arvidin sänky ja muut tavarat sijoitettiin pitkin olohuonetta, sillä vielä ei ollut varaa rakennuttaa lastenhuonetta taloon.


Äiti ja poika touhuamassa kaikenlaista, yhessä ja erikseen. Sandy talletti sydämeensä nämä hetket. Mikään ei ollut ihananpaa kuin pienokaiset pyörimässä ympäriinsä.

Diego Lobo oli eräänä päivänä sattunut vierailulle. Sandy tiesi olevansa viimeisillään, ja heti synnytettyään hän halusi uuden lapsen aluilleen. Pitihän sitä nyt olla mahdollisimman tehokas!

Juuri kun Sandy oli menossa kokeilemaan nettideittailua hän säpsähti ikävään tunteeseen vatsassaan.

Synnytys oli käynnistynyt!

-----

Jätetäänpä tämä ensimmäinen osa tällaiseen valtaisan hurjan jännittävään kohtaan. Ajattelin, että tässä ekassa osassa voidaan mennä vähän hissun kissun että pääsette tutustumaan Sandyyn ja haasteeseen itseensäkin. Tulevaisuudessa mennäänkin sitten ripeämpää tahtia. 

Tässä tärkeimmät jorinat ja muut nyt tältä kerralta. Kiitos lukemisesta, kertokaa palautetta kommenteissa. Soronoo!
~wacky

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti