tiistai 11. joulukuuta 2018

Osa 5: Synttäreitä, synttäreitä

Osa viisi ulkona! Tein tämän jo viime viikolla valmiiksi, sillä tänään, 1. maaliskuuta, meikä-ämmä muutti pois mamman helmoista! Huhhuh. Nyt sitten varmaan pelailenkin työn ohella paljon simsiä, kun ei ole varaa oikein lähteä mihinkään. Katsotaan nyt sitten, saanko seuraavan osan ensikeskiviikoksi tehtyä, kun tässä muutossa nyt on kamalasti kaikkea tekemistä. Lukemisen iloa! :)

Synnytys oli pitkä ja raskas, mutta aamunkoitteessa Sandy sai syliinsä ensimmäisen tyttövauvansa. Neiti sai nimekseen Georgina.

 Seitsämännen lapsen syntymän jälkeen Sandylla alkoi todellinen kuntokuuri. Niin paljon kuin hän rakasti lapsiaan, häntä harmitti että oli menettänyt muotonsa. Talouteen hankittiin siis juoksumatto, mutta tilanpuutteen takia se jouduttiin sijoittamaan takapihalle.

 Punttiksen nuoriherra bongattavissa jälleen Sawyereiden pihamaalla!

 Charlie oli täysin hurahtanut tanssin pyörteisiin. Tämä haaveilikin isona olevansa kaikkien yökerhojen kuningas, kaikista parhain tanssija.

Silloin tällöin Brody myös pyörähteli veljensä seurana.

 Kuntoilun ohessa Sandy maalasi maalaamistaan. Heillä olisi nimittäin pian rahaa taloon, josta nainen oli esikoiselleen vuosia aiemmin maininnut. Pian se olisi heidän! Derek taas oli aivan hullaantunut uuteen pikkusiskoonsa.
 ---

Yösydännä koitti Sawyereiden muutto. Talo oli iso ja kallis, joten sisustusvaraa ei jäänyt paljon ollenkaan. Huonekalut otettii mukaan vanhasta kodista. Tärkeintä kuitenkin oli, että tilaa riitti kaikille.

 Nopeat kuvat talon eri kerroksista. Tarkoitukseni ei itseasiassa ollut muuttaa Sawyereita näin yhtäkkiä, mutta en päässyt mitenkään eroon viime osassa "kylässä käyneestä" Neleeshistä. Mies ei lähtenyt talosta kolmeen päivään, vaikka hyvästelin hänet ties kuinka monta kertaa.Tämä herra taisikin todella itsepintaisesti nähdä lapsiaan :D

 Muutosta huolimatta arki jatkui samanlaisena kuin aina. Lapset kävivät koulua ja leikkivät, siinä missä Arvid laiskotteli kotona koulun jälkeen ja Brody kävi töissä.

 Poikien ollessa koulussa Sandy alkoi leipoa suklaakakkua. Tänään nimittäin juhlistettaisiin kaksosten syntymäpäiviä!

 Sandy oli päättänyt juhlia kolmisin kaksosten kanssa muiden poikien ollessa koulussa. Illalla pitäisi viettää kuitenkin vielä yhdet synttärit. Nainen teki ajankuluksi hienoimmat ruuanlaittotemppunsa.

 Ensimmäisenä kynttilät puhalsi Felix.

 Ja veljestään ei jäänyt kauaa jälkeen Ethan.

 Tässä kasvanut Ethan.

Tässä Felix. Molemmissa on selkeästi Neleeshin näköä, mutta molemmat ovat silti todella söpöjä!

---

 Koulusta päästessään Arvid oli kuoleman väsynyt. Hän raahautui pikkuveljensä perässä keittiöön ja napsaisi pöydältä välipalaa. Myös Brody otti kakkua, hänellä taas alkaisi työt tunnin päästä. Voi kumpa hänkin pääsisi päiväunille isoveljensä tavoin!

 Derek oli ollut tuhma ja hajottanut kaksosten nukkekodin kun kukaan ei huomannut. Poika tosin osasi olla aikamoinen tuittupää, kiukunpuuskia sattui pojalle harvase päivä.

 Derek siirtyi alakertaan syömään aamulla tehtyä kakkua, jossa törmäsin juuri treenin lopettaneeseen äitiinsä. "Eikös Arvidilla ole tänään myös synttärit? Teetkö sillekin kakun?" poika kysyi.

 "Veljesi on jo niin iso, että joutaisi tekemään itse kakkunsa" Sandy naurahti ja jatkoi: "Tottakai minä teen hänelle kakun. Heti tämän kahvikupin jälkeen."

 Kakun valmistettuaan Sandy nousi portaat yläkertaan herättelemään päiväunilla olevaa esikoistaan. "Arvid kulta, herää. Nyt juhlitaan sun synttäreitä"

"Vielä viisi minuuttia...." kuului mumina peiton alta.

 Lopulta Arvid kuitenkin kampesi itsensä ylös ja siirtyi alakertaan puhaltamaan kynttilät. Tänään hänestä tulisi nuori aikuinen, ja hän olisi vapaa lähtemään elämään omaa elämäänsä.

 Jäi poika tietenkin ennen lähtöään äidin tekemälle kakkuspalaselle.

Sandy oli jo ennättänyt nukkumaan kun hänen esikoisensa oli pakannut kimpsut ja kampsut kasaan ja hyvästeli nyt alakerrassa veljiään. Ethan oli käynyt herättämässä äitinsä ja tämä ryntäsi oitis alakertaan. "Etkai meinannut lähteä hyvästelemättä?" Sandy kysyi halaten poikaansa. "En tietenkään äiti" vastasi Arvid. "Muista aina, että rakastan sinua" Sandy sanoi kyynel silmässä. Niine hyvineen Arvid nappasi matkatavaransa ja hyppäsi taksiin.

Veljen lähtö oli Charlielle kova isku. Poika nyyhkytti monta päivää rikkinäisen nukkekodin jäänteiden äärellä.

 Sandy nukkui muutamat viikot haikein ja surullisen mielin esikoisensa lähdön vuoksi. Toisaalta, oli siinä hyväkin puoli. Talouteen mahtuisi uusi vauva!

 Ennen uutta raskautumista juhlittiin kuitenkin Georginan syntymäpäiviä. Lasit kyllä lähtevät!

Suloinen tapaus tämäkin!

Sandyn kuntokuuri alkoi tuottaa tulosta ja nainen oli pian saman painoinen mitä oli nuorempana ollut.

 ....Darsh jälleen jolkottelemassa Sandyn kodin läheisyydessä...

---

 Sandyn oli taas aika etsiä itselleen kumppani, joka voisi saada hänet raskaaksi. Nainen suuntasi Oasis Springsissä sijaitsevaan lounge- tyyppiseen baariin.

 Nainen istui baarijakkaralle ja tilasi itselleen lasin punaviiniä. "Kuinkas täällä ei ole ketään muita simejä?" Sandy kysäisi baarimikolta.

Vanhus katsoi Sandya kuin vähä älyistä. "Niin no, kello on vasta viittä yli yhdeksän, näin keskiviikkoaamuna.." tämä ärähti.

 Pian Sandyn seuraan kuitenkin liittyi punahiuksinen nuorimies. Nainen ei ollut koskaan tavannutkaan tätä komeaa nuorukaista, mutta paloi halusta tehdä tuttavuutta.

 "Hei, olen Aleksi. Saisinko tarjota neidille drinkin?" mies kysyi pilke silmäkulmassaan. "Oi, toki" Sandy hymyili takaisin.

Aamupäivä kului aleksin kanssa viiniä siemaillen. Kaksikko tuli hyvin juttuun, ja flirttiäkin oli jo pelissä.

 "Minkä ikäinen muuten olet?" Sandy kysyi yhtäkkiä. Aleksi katsoi naista ensin hieman säikähtäneenä, mutta päätti olla rehellinen: "Olen 16-vuotias. Minä pidän vanhemmista naisista." Sandy meinasi tukehtua viiniinsä.

"Mitäh?! Mutta sinullehan myytiin alkoholiakin. Tällä paikalla on näköjään todella löyhät moraalit!" Sandy älähti ja poistui nopeasti paikalta. Hän ei koskisi ala-ikäisiin! Aleksihan oli suunnilleen samanikäinen kuin Brody!

 Sandy oli kipittänyt niin nopeasti kuin jaloistaan pääsi Oasis Springsin puistoon Aleksia pakoon.

 "Luojan kiitos täälläkin on baari! Nyt kyllä maistuisi juoma." Sandy huokaisi helpotuksesta ja riensi istumaan.

Tiskille Sandyn onneksi saapui komea punaverikkö. Nainen halusi tarjota hänelle juoman, mutta mies kieltäytyi: "Kiitos, mutta minä en juo" tämä sanoi.

Sandy ja Leeviksi esittäytynyt punapää istuivat sohville. Siinä samassa Sandy huomasi Aleksin seuranneen häntä puistoon. "Voitko antaa minun olla rauhassa?" Sandy ärähti teinille.

Aleksista huolimatta Sandy oli keskittynyt Leevin pokaamiseen, eikä sekään tuloksetonta ollut!

Pian puheista päästiinkiin jo syleilyihin ja suuteloihin.

Arvid oli myös samaan aikaan äitinsä kanssa puistossa. Jostain syystä poika ei näytä kovin tyytyväiseltä?
---

 Maisemanvaihdos tapahtui nopeasti, sillä parivaljakko paloi halusta päästä mahdollisimman nopeasti heiluttamaan peittoa. Ensin, pihalla kuitenkin vaihdettiin muutamat lämmittelevät tuhmuudet.

 Raskausvatsa alkoi taas pömpöttää kuin taikaiskusta. Sandy toivoi sydämensä pohjasta, että lapsi perisi Leevin leiskuvan punaiset hiukset.

 Laiskotteluun ei ollut tässä suurtauloudessa aikaa. Taas oli yksien synttäreiden aika. Brodylle tämä tarkoitti siivouksen aikaa.

 Poika oli tohkeissaan äitinsä tekemästä sinikakusta.

Teiniksi kasvanut Charlie. Hänen elämäntoiveensa on Mestarikokki ja luonteenpiirteet makujen mestari, taiteen ystävä, ja tanssimasiina.

 Synttäreitä juhlittuaan Charlie ryntäsi oitis tanssimaan. Hän aikoi hioa liikkeitään niin paljon, että saavuttaessaan täysi-ikäisyyden, hän veisi muilta jalat alta liikkeillään.

 Georgina oli Sandyn silmäterä. Nainen ei nauttinut mistään muusta enemmän kuin siitä, että sai lukea pikkuiselleen iltasadun.

 Kaksoset söivät iltapalaksi Charlien synttärikakkua. "Minusta tulee tosi lihava isona, kun aina täällä syödään vaan kakkua" Felix suri. "Älä höpötä! Muistat vaan liikkua!" Ethan nauroi ja lapioi ison palan kakkua suuhunsa.

-----

Jätetään osa tälläkertaa tällaisiin tunnelmiin. Osa oli hiukan tönks tönks, mutta saa nyt kelvata. Seuraavan vauvan syntyminen jää sitten ensiosaan. Olin myös ajatellut tehdä extroja pois muuttaneista lapsista, mitä mieltä olisitte? Tuskin jokaisesta lapsesta erikseen, mutta muutamasta kerrallaan. 
~wacky

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti