tiistai 11. joulukuuta 2018

Osa 4: Taaperoita ja teinejä


Uutta luettavaa teille!Tässä välissä ostin itselleni Bundle pack seiskan, elikkä siinä tulivat vampyyrit, lastenhuonekamaa ja pihakamaa. Katsotaan jos jossain vaiheessa vaikka saisi vampyyrin mukaan tarinaan... Mut nyt saanko esitellä: neljäs osa!

 Kuuden raskauden ja synnytyksen tuloksena eivät ainoastaan olleet Sandyn ihanat lapset, vaan niiden mukana olivat saapuneet myös ylimääräiset kilot. Nainen ei pitänyt tästä sivutuotoksesta ollenkaan, vaan lähti kohti kuntosalia.

Kuntosalilla oli niin varhain aamulla todella tyhjää. Naisen lisäksi paikalla oli ainoastaan vaaleahiuksinen nuorimies. Näpytellessään juoksumattoon asetuksia Sandy ei voinut olla vilkuilematta komeaa nuorta miestä takanaan.

Nainen virnisti leveästi huomatessaan miehen tuijottavan hänen takamustaan.

Kömpelö Sandy ei oikein osannut käyttää kaikkia kuntosalin laitteita. Salin alkaessa vihdoin täyttyä ihmisistä suuntasi nainen yläkerran suihkutiloihin.

Eipä tässä nyt hirveästi tullut kiloja pudotettua... Sandy pohti hieman lannistuneena suihkun jälkeen. Nainen oli asiasta niin pahoilla mielin, että unohti omat vaatteensa kuntosalille ja lähti vain pyyhe päällään laahustamaan kotiinsa.
---

 Arvidista oli suuri apu kotona kaksostenhoidossa. Derek oli myös edelleen niin pieni, että vaati paljon huomiota. Sandy ei olisi millään ehtinyt yksin hoitaa kaikkea.

Puhdistaessaan kylpyhuoneen lavuaaria Arvid pohti, miksi juuri hänen äitinsä oli hieman hullu. Poika ei voinut käsittää äitinsä pakkomiellettä lasten hankkimisessa, ja hänen tavastaan pelehtiä aina eri miesten kanssa. "Ja tietenkin kodin siivoaminen ja lastenhoito jää minulle, kun äiti on liian kiireinen juostessaan miesten perässä!" Arvid jupisi tuohtuneena hinkatessan lavuaaria.

Hoidettuaan kylpyhuoneen putipuhtaaksi, Arvid talsi jääkaapille ja nappasi sielä annoksen."Mikäs sinulla on?" Arvid kysyi surullisen oloiselta veljeltään. "Minua väsyttää. Derek ja kaksoset huutaa koko ajan eikä minulla edes ole omaa sänkyä. Inhottaa asua näin pienessä talossa suurperheen kanssa" Charlie huokaisi. 

Arvid asetti lautasen pöydälle ja istahti veljensä viereen. "Ymmärrän, niin se on minustakin. Äiti nyt on vaan hiukan pösilö, mutta hän rakastaa meitä kaikkia ihann yhtä paljon" Arvid yritti lohduttaa. Charlie tuijotti syliinsä ja käänsi hetken päästä katseensa takaisin isoveljeensä. "Autatko minua läksyissä tänään?" tämä kysyin. "Tottakai autan" Arvid hymyili. 

Jonkun ajan kuluttua pojat istuivatkin jo vieritysten tehden läksyjään. "Veli, mitä on neljä kertaa seitsämän?" Charlie kysyi tehdessään matematiikan tehtäviä. "Kuuleppas nyt, kyllä tuon ikäisen pitäisi jo kertotaulut osata!" Arvid naurahti, mutta auttoi kuitenkin.

 ---

Eräänä kuumana päivänä Oasis Springsissä sijaitsevan Kalkkarokäärme -nimisen baarin edustalle oli ilmaantunut tuttu parivaljakko: Sandy ja Rachid. Kaksikko oli käynyt jo muutaman kerran ulkona yhdessä, mutta Sandyn oli hieman vaikeampaa saada houkuteltua komea tummaverikkö vuoteeseensa. 

Pari rupatteli niitä näitä baaritiskillä ohrasten äärellä. Taustalla oleva nainen mutisi jotain päiväjuopoista, mutta kaksikko vähät välitti. Ei yksi juoma aamupäivästä tapa, eihän? 

Jostain kumman syystä Rachid lähti taas jonkun läpinäkyvän tekosyyn siivittämänä, kun Sandy oli pyytänyt tätä luokseen kylään. "Mikä miehiä oikein vaivaa?" Sandy puuskahti baarimikolle. Mies kuitenkin pysyi vaiti. 

"Oletko ajatellut, että kyse on sinusta, Sandy-kulta?" kuului ääni naisen takaa. "Kylällä liikkuu juttuja sinusta" Darsh jatkoi. Sandy kalpeni valkeaksi kuin lakana. Miten Darsh tuntui olevan jokapuolella, missä nainen ikinä sitten kulkikin. Vastaamatta miehelle nainen nousi ylös baarijakkaralta ja lähti kotiinsa.
---

Ajan kuluessa koitti Ethanin ja Felixin syntymäpäivät!

 Ethan kasvoi äitinsä avustuksella.

Arvid taas auttoi Felixiä kasvussa. Molemmat mitä suloisimpia pörröpäitä!
---

"Arvid, voitaisiinko jutella hetki? Jos vaikka istuttaisiin tuohon sohvalle?" kysyi Sandy esikoiseltaan eräänä iltapäivänä pojan tullessa koulusta. "Äh äiti, nyt ei huvita, koulu oli ihan perseestä tänään, haluan vain nukkumaan" Arvid marisi. Poika oli nykyään usein huonolla tuulella tullessaan kotiin koulusta. "Halusin vain sanoa, että jos sinulla on huolia, voit kertoa niistä minulle, olen aina paikalla sinua varten." Sandy sanoi nopeasti

"Olet vai? Sinä et ole ikinä paikalla! Sinä ravaat helvetti soikoon miesten perässä koko ajan ja raskausaikasi käytät nukkumiseen! Minä olen käytännössä kasvattanut pikkuveljeni." Arvid tulistui. 
"Rakastan sinua kyllä, koska olet äitini. Siksi et voi kuvitellakkaan miten pahalta tuntuu mitä koko koulu ja kylä puhuu sinusta! Meitä haukutaan sinun, ja omituisen elämäntapasi ansiosta!" poika jatkoi räyhäämistä.

"Arvid, minä olen pahoillani. On ikävä kuulla, että minusta puhutaan pahaa, ja että sinä joudut kärsimään siitä. Olen oikeasti kovin pahoillani. Haluatko että soitan koulun rehtorille ja kerron asiasta?" Sandy sanoi hiukan säikähtäneenä. "Äh, anna olla. Älä sotke asioita yhtään enempää" Arvid ärähti ja meni makuuhuoneeseen mököttämään. 
---

 Arvid tuli kuitenkin jonkun verran äitiinsä. Poika nimittäin innostui myös maalaamisesta.

 Arvidin maalatessa ensiteostaan, Sandy asetti synttärikakun pöydälle.

 Kuin taikaiskusta ilmestyivät kynttilät koristamaan kakkua. "Hyvää syntymäpäivää Brody, tein sen ihan sinua varten" Sandy sanoi pojalleen.

 Suloinen Brody puhaltaa kynttilät.

Brodysta kasvoi komea nuorimies. Pojan tavoitteeksi tuli Ökyrikas, eli hänen luonteenpiirteensä on bisnessim, synkistelijä ja nero.

Synttärikakku maistui koko perheelle. "Palikkapeli on paras tietokonepeli mitä on! Kumpa vain olisi varaa ostaa sellainen hieno pelialusta." Charlie kertoi veljelleen. "Nyt olet kyllä aivan oikeassa veliseni" totesi Brody suu täynnä kakkua.

Myös Felix halusi osallistua keskusteluun. 

(Charlien hiukset muuten vaihtaa väriään mystisesti itsekseen aina silloin tällöin. Joko ne ovat blondit tai sitten tuollaiset oranssihtavat.)

Komea mies kuntosalilta hölkkäsi sillon tällöin Sawyereiden talon ohitse. 

 "Loistavaa työtä Brody, loistavaa työtä..." Brody sanoi sarkastisesti itselleen rikottuaan kylpyhuoneen lavuaarin.

 Poika oli taitava käsistään, ja pikkuveljet tulivatkin mielellään katsomaan lippispää korjasi lavuaarin.

Poika hankki myös itselleen osa-aikatyön koulun ohelle. Hän aloittaisi seuraavana päivänä grillikokkina. Sandy oli ylpeä pojastaan.
---

 Eräänä iltapäivänä Sandy päätti soittaa Rachidille ja kysyä, josko tämä lähtisi hänen kanssaan päivälliselle.

 Ja Rachidhan suostui ilomielen. Ei aikaakaan, kun parivaljakko tapasi Chez Laaman hienon ravintolan edustalla.

 Nainen tarttui Rachidia käsistä ja katsoi tätä hymyillen viettelevästi. "Kiitos että tulit kanssani, olen hyvin iloinen" Sandy lirkutti räpsytellen silmäripsiään. Rastapään posket alkoivat punottaa lievästi.

 Seuraavaksi nainen aloitti kainon esittämisen. "Kuule, olen halunnut tehdä näin jo pitkään, mutten ole koskaan ollut varma olisiko se okei..." Sandy sanoi. "Tehdä mitä?" Rachid kysyi.

 "Näin." sanoi Sandy ja suuteli miestä.

 Ensisuudelman jälkeen kaksikko suuntasi punastellen pyytämään pöytää ravintolasta. Hovimestari ohjasi heidät pöytään.

 He tilasivat ruuan lievästi kiusallisen hiljaisuuden vallitessa. Mihin heidän yhteinen tiensä seuraavaksi veisi, pohti Rachid. Sandy taas laskelmoi päässään miten saa miehen sänkyynsä.

 Harmi, että ruuat saapuivat juuri Rachidin ollessa vessassa.

 Darsh jälleen samassa paikassa Sandyn kanssa... Onneksi mies ei huomannut tätä.

Rachid suostui kun suostuikin tulemaan Sawyereiden talouteen kylään päivällisen jälkeen. Jostain syystä mies ei ollenkaan ihmetellyt lapsikatraan kokoa eikä talossa vallitsevaa kaaosta. Arvid mulkoili pahasti kaksikkoa, joka lähti innoissaan heiluttamaan peittoa.

---

 Brody oli aina töistä tullessaan nälkökuoleman partaalla. Poika väänsi koko illan asiakkaille ruokaa, muttei itse saanut syötyä muruakaan.

 Arvid oli bongannut ikkunasta ohi kävelevän kauniin alientytön ja halusi oitis mennä esittelemään itsensä. "Kuka sinä luulet olevasi?" tyttö kivahti Arvidille tämän yrittäessä esittäytyä.

 Neidillä tosiaan huono päivä, sillä tämä lähti oitis pois Arvidin luota. "Noh, ei tytöistä saa selvää" Arvid totesi olkiaan kohauttaen.

 Sandylla alkoin jälleen maha pömpöttää, eli touhut Rachidin kanssa osoittautuivat onnistuneiksi!

 "Nyt haisuli mennään, sinulla on tänään synttärit!" totesi Sandy Derekille kantaessaan tätä keittiöön.

 Derek puhalsi äitinsä avustuksella kynttilät, kun tämän veljet kannustivat takana.

 Kakku maistui hyvin raskaana olevalle Sandylle, eikä tämän meinannut saada siitä tarpeekseen. Felixillekin olisi maistunut, mutta Arvid kielsi veljeään syömästä. "Tässä taloudessa syödään aivan liikaa kakkua muutenkin..." perusteli Arvid.

 Tässä mitä suloisin Derek. Poika muistutti niin kovasti isäänsä Daichia, että Sandyn sydäntä ihan pisti. Derek tekisi varmasti Sandystä vielä ylpeän.

 Eräänä iltana Neleesh oli saapunut yllätysvierailulle. Mies halusi tulla katsomaan lapsiaan., mutta Sandy kuitenkin hätyytti Neleeshin pois hyvin nopeasti. Tähän talouteen eivät isät tulisi ikinä!

Charlie ja Derek

---

 Aika kului kuin siivillä, ja eräänä yönä Sandy heräsi kesken uniensa lapsiveden tulemiseen.

 Tuttuun tapaansa nainen matkasi sairaalaan, ja ilmoittautui vastaanottotiskillä. Virkailijalle Sandy oli jo tuttu naama, ja nainen pääsi nopeasti hoitoon.

 Taas! Darsh oli nyt sairaalassa samaan aikaan Sandyn kanssa. Alan kohta epäillä miehen stalkkaavan Sandyä, kun ilmestyy aina samoille tonteille tämän kanssa.

Nainen asettui niin mukavasti kuin kykeni, jo tutuksi tulleelle leikkauspöydälle. Ja niin Elsa aloitti työt.
-----

Jätetäämpäs tähän tälläkertaa. Olempas ilkeä kun laitan teidät jännittämään seuraavaan osaan asti. Mitä luulette, jatkuuko poikaputki, vai saataisiinko tähän perheeseen jo lisää naisvoimaa?

Ja tosiaan, tämän vauvan syntymän johdosta talouteen ei enää mahdu simejä. Pitää siis odotella, että vanhimmat kasvavat pois tieltä...

~wacky

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti