tiistai 11. joulukuuta 2018

Taloesittely 1: Ihka ensimmäinen
Nurkasta nurkkaan esittely ensimäisestä talosta, jonka olen neloseen kyhännyt!
Kuten mahdollisesti otsikostakin voi jo päätellä, tämä on tosiaan ensimmäinen talo minkä olen sims nelosessa rakentanut. Tai siis, ainakin sellainen johon olen yrittänyt panostaa, satunnaisien hökkeleiden rakentamisen sijaan.

 Talo on rakennettu Willow Creekin rauhalliselle asuinalueelle. Tontti ei itsessään ehkä ole kovin suuri, mutta kokonsa puolesta talo erottuu naapureistaan.

Talossa on kolme kerrosta, joista alin on kellari. Pihaan on istutettu jos jonkinmoista kukkaa ja pensasta, sekä yksi puu, ettei joen toisella puolella asuvilla naapureilla olisi turhan avaraa näköalaa pihalle.

 Muutama lähempi kuva ulkotiloista.

Aloitetaan sisätilojen tutkiminen kellarikerroksesta. Kellari on laitettu toimimaan lähinnä taito- ja harrastushuoneena. Oikealla olevasta ovesta pääsee talon saunaan.

Kellarista tosiaan löytyy jos jonkinmoista hökötintä ja härveliä. Voisi kai sanoa, että jokaiselle jotakin. Muutama taidekappalekin seinille on päätynyt koristamaan muuten pimeää ja hiukan kolkkoa huonetta. Seuraavaksi siirrytään portaita pitkin talon ensimmäiseen kerrokseen.

Portaiden yläpäässä meille avautuu pieni keittiö, olohuone sekä aula.

Keittiö on tilavuudeltaan pieni, mutta laitettu toimimaan hyvin. Ruokapöytään ei ehkä vielä mahdu montaa simiä, mutta tilaa on myös isommalle pöydälle, mikäli esimerkiksi taloon muuttava perhe  kasvaisikin. 

Olohuone on myös aika pieni, ja väriteelmaltaan yksinkertainen. Särmää ja väriä huoneeseen tuo suuri kirskikankukkapuuteos. 

Aulasta löytyy kirjahyllyä ja tietokonenurkkausta, sekä tiet makuuhuoneisiin, että yläkertaan. Portaiden alapäässä olevasta ovestä pääsee kylpyhuoneeseen. Mennäänpäs katsastamaan ensin makuuhuoneet. Aloitetaan vasemmalla olevasta ovesta.

 
Vasemmalta löytyy siis makuuhuone pariskunnalle. Yksinkertainen, mutta tyylikäs.

Toisen oven takaa löytyy makuuhuone yhdelle simille. Mahdollisesti peleistä innostuneelle teinille? Jospa siirrytään sitte aulan portaat ylös, tsekkaamaan talon ylin kerros!

Koko yläkerta on omistettu lapsille. Suunnitelmanani on muuttaa taloon perhe, jolla tulee olemaan aikamoinen lapsikatras tulevaisuudessaan. Ulommasta ovesta pääsee kylpyhuoneeseen, ja lähemmästä terassille.

Väriteemaltaan lastenalue on oranssi. Seinillä pieniä värillisä tauluja ja seinätarroja piristämässä tulevia pikkuisia. Tein tämän tosiaan jo silloin, kun taaperoita ei ollut vielä saatavana peliin.

Terassilta löytyy poreamme iltaisia rentoutumisia varten, sekä grilli mahdollisia herkkuhetkiä varten.

Lopetukseksi laitetaan pohjapiirroskuvat. Tunsin turhaksi alkaa kuvata kylpyhuoneita ja saunaa erikseen, kun niissä ei mitään kovin mielenkiintoista nähtävää ole. 

Tällainen tästä ensimmäisestä häsellyksestä sitten tuli. Kommenttia kenttään, olisi ihana kuulla palautetta. Itse olen aika innoissani, ja tyytyväinen tähän luomukseen. Kehittämisen varaa on vielä, mutta ehtiihän sitä! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti